Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Δεν καίει μόνο τα καράβια του στο Rising Star ο Κωνσταντίνος Σικοτάκης!


ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
Ο Κωνσταντίνος Σικοτάκης διαγωνίστηκε 1ος στο 1ο live του Rising Star για το 2017, αποτελώντας κάπως έτσι το γούρι της εκπομπής αλλά και το γούρι του εαυτού του! Αν τώρα αναρωτιέστε γιατί η εμφάνιση του ταλαντούχου έφηβου απασχολεί τον ΜΕΝΙΔΙΑΤΗ η απάντηση είναι απλούστερη από όσο φαντάζεστε. 
Ο Κωνσταντίνος πέρα από ένα ταλαντούχο αγόρι με εξαιρετική φωνή είναι και συντοπίτης μας, καθώς ζει στον Δήμο Αχαρνών και είναι μαθητής του 7ου ΓΕΛ. Είναι μάλιστα παιδικός φίλος με τον επίσης συντοπίτη μας και συνδιαγωνιζόμενο του Γιάννη Ξανθόπουλο ΚΛΙΚ ΕΔΩ. Δεν απασχολεί λοιπόν για πρώτη φορά τον Μενιδιάτη, αφού ως ένα από τα πιο ενεργά μέλη της Μουσικής Ομάδας του σχολείου του αλλά και ως μέλος της Νεανικής Ορχήστρας του Δήμου έχει εμφανιστεί σε πληθώρα εκδηλώσεων εκπλήσσοντας ευχάριστα και ξεσηκώνοντας το κοινό του με κάθε ευκαιρία. 
Κάπως έτσι ο νεαρός μαθητής το βράδυ της Τρίτης 03/01 “έκαψε επί σκηνής τα καράβια του” στο live του μουσικού show του ant1 για τη νέα χρονιά και κατάφερε να σηκώσει τον τοίχο, να περάσει δηλαδή στην επόμενη φάση, φτάνοντας μάλιστα το αστρονομικό ποσοστό των 93%! 
Δεν έκαψε βέβαια μόνο τα καράβια του όπως τραγούδησε στο γνωστό κομμάτι του Νίκου Πορτοκάλογλου, αλλά αναμφίβολα έβαλε φωτιά on stage και έκαψε πολλές γυναικείες καρδιές! Κάπως έτσι κέρδισε κοινό και κριτές, ενώ μάλιστα η Δέσποινα Βανδή τον αποκάλεσε superman! Η πόλη μας λοιπόν έχει πολλά αστέρια και πολύ ταλέντο και πλέον το εξάγει! 
Εμείς να ευχηθούμε από την πλευρά μας στο Κωσταντίνο καλή επιτυχία και καλή συνέχεια! Είναι αστέρι!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου