Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

«Εικαστική Ρήξη» με αξεπέραστο ταλέντο στον Δήμο Αχαρνών









Τη φαντασία το  ταλέντο κει το μεράκι των 30 εικαστικών καλλιτεχνών θαύμασαν όλοι εκείνοι, και ήταν πολλοί, που από τις 2 έως τις 4 Δεκεμβρίου επισκέφθηκαν στο Δημαρχιακό Μέγαρο Αχαρνών την  Έκθεση ζωγραφικής της Ομάδας  «Εικαστική Ρήξη». 
Αξίζει να σημειωθεί πως οι καλλιτέχνες της ΕΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΡΗΞΗΣ παρουσιάζουν την ομαδική δουλειά τους για 3η φορά στο Δήμο Αχαρνών και ήδη έχουν αποκτήσει το fan κοινό  τους, που τους ακολουθεί πίστα.

Οι φιλότεχνοι είδαν από κοντά και θαύμασαν μοναδικά έργα με προσωπογραφίες, αντικείμενα, τοπία και ξεχωριστά συναισθήματα.  
Την έκθεση παρουσίασε η ζωγράφος Ζέττα Γκουντέλα Καζή, ενώ ανάμεσα στους καλλιτέχνες  ήταν και η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ Μαρία Ναυροζίδου, που, για μια ακόμη φορά, όχι μόνο φρόντισε τα διαδικαστικά της φιλοξενίας, αλλά αποκάλυψε το εικαστικό της ταλέντο μέσα από τα υπέροχα έργα της.
Με δύναμη ψυχής και περισσό ταλέντο συμμετείχε επίσης η συντοπίτισσα μας Ισιδώρα – Μαρία Δαμάσκου δίνοντας σε όλους μας ανεκτίμητα μαθήματα αγάπης και πίστης για την τέχνη και τη ζωή.




































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου