Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Με ψευτιές για τον Κασσαβό δεν θα δούμε άσπρη μέρα, όσο και να χιονίσει…


Εντάξει, το να μη συμπαθεί κανείς τον Κασσαβό είναι δικαίωμά του. Αλλά απέχει πολύ από το να τον συκοφαντεί συνειδητά. Δεν είμαστε προστάτες του, ούτε και πιστεύουμε ότι έχει ανάγκη από προστασία, γιατί, αποδεδειγμένα, τα έχει καταφέρει μια χαρά: Και μόνο ότι κατόρθωσε να εκλεγεί Δήμαρχος σε έναν από τους μεγαλύτερους Δήμους της Χώρας και μάλιστα με τις ιδιαιτερότητες του Μενιδίου, λέει πολλά.
Αυτό ίσως εξηγεί και το γιατί γίνεται εδώ και χρόνια, στόχος ευρηματικών συκοφαντιών, με αποκορύφωμα αυτή που σκαρφίστηκαν οι αντίπαλοί του στις εκλογές του 2014, ότι τάχα είναι μάρτυς του Ιεχωβά. Όχι ότι το να ήταν σημαίνει κάτι σε μια χώρα που η ανεξιθρησκία προστατεύεται από το Σύνταγμα, αλλά ήταν χονδροειδές ψέμα για τον επιπλέον λόγο ότι ο Κασσαβός διατηρεί εδώ και χρόνια μια προνομιακή σχέση με την Εκκλησία και τους ιερωμένους. 
Το τελευταίο επεισόδιο του σίριαλ της κατασυκοφάντησης του Κασσαβού, που έχει περισσότερα επεισόδια κι από τη Λάμψη του μακαρίτη του Φώσκολου, ήταν ότι ο Δήμαρχος του Μενιδίου απουσίαζε σε διακοπές και δεν ενδιαφέρθηκε για τον εκχιονισμό. Φυσικά ο Κασσαβός είχε αναρτήσει φωτογραφίες στο facebook με τον ίδιο και το μηχανισμό του Δήμου σε θέση μάχης, αλλά τα παπαγαλάκια δεν πτοήθηκαν. Κι από τη στιγμή που δεν έκαναν τον κόπο να μπουν στο facebook, θα πήγαιναν στο βόρειο Μενίδι και στους Θρακομακεδόνες να δουν την κατάσταση επί τόπου;
Επειδή όμως εμείς πήγαμε, είδαμε ότι για πρώτη φορά ο Δήμος δεν αρκέστηκε να εκχιονίσει τους κεντρικούς δρόμους, αλλά και τους συνοικιακούς, αποσπώντας τα κολακευτικά σχόλια των δημοτών, οι οποίοι μάλιστα είδαν τον ίδιο το Δήμαρχο επί τόπου. Επιπλέον είχαν προηγηθεί ανακοινώσεις για τα μέτρα που έπρεπε να λάβουν, στο πλαίσιο της Πολιτικής Προστασίας και είχαν γνωστοποιηθεί τα σημεία απ’ όπου θα μπορούσαν να προμηθευτούν αλάτι. 
Θα πείτε είναι είδηση ότι ο Δήμος έκανε το χρέος του; Όχι βέβαια. Αλλά σίγουρα είναι ψέμα ότι δεν κινητοποιήθηκε για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κακοκαιρίας κι ότι ο Κασσαβός ήταν απών.
Εκτός κι αν οι φωτογραφίες που ανάρτησε στο facebook ήταν από το χιονοδρομικό της …Αράχωβας, όπου βρέθηκε και το εκχιονιστικό του Δήμου για τη φωτογράφηση. Δεν θα μας προξενούσε έκπληξη αν το βλέπαμε κι αυτό γραμμένο στα ψεύτικα προφίλ του facebook ή σε άλλους διαδικτυακούς τόπους με έφεση στην αναζήτηση της αλήθειας…
Μετά αναρωτιόμαστε γιατί δεν βλέπουμε άσπρη μέρα…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου