Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας του Αχαρναϊκού …

…στον Δήμαρχο Αχαρνών δόθηκε το Νο001! 

Στον πρώτο πολίτη του Δήμου Αχαρνών, στον Δήμαρχο κ. Γιάννη Κασσαβό παρέδωσε το πρωί της Πέμπτης ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ κ. Κλήμης Κολιός εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, το πρώτο εισιτήριο διαρκείας για τη νέα σεζόν! Η κάρτα διαρκείας είχε το νούμερο 001 και η κίνηση ήταν συμβολική, καθώς περιγράφει την άριστη σχέση μεταξύ ΠΑΕ και Δήμου Αχαρνών. Ο Δήμαρχος ευχήθηκε η νέα σεζόν να στεφθεί από πολλές επιτυχίες για τον ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ, την ομάδα των Αχαρνών που είναι και ο ίδιος φίλαθλος από μικρό παιδί.
Να τονίσουμε πως μετά από διάλλειμα ενός έτους κυκλοφόρησαν ξανά εισιτήρια διαρκείας τα οποία οι ενδιαφερόμενοι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν από τα γραφεία ή καλώντας στα τηλέφωνα 2102460260, 6974844834 (Κλήμης Κολιός), 6989500000 (Δημήτρης Κουλουριώτης).
Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ επέλεξε να μην υπάρξουν οικονομικές διαβαθμίσεις στα διαρκείας σεβόμενοι την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας. Για τον λόγο αυτό τα διαρκείας θα διατίθενται στην τιμή των 100 ευρώ.
Προμηθευόμαστε όλοι το διαρκείας εισιτήριο για να στηρίξουμε έμπρακτα την ομάδα της πόλης μας, την ομάδα της καρδιάς μας! Μην ξεχνάτε πως το φετινό πρωτάθλημα είναι άκρως ενδιαφέρον, καθώς θα συμμετάσχουν σπουδαίες ομάδες άρα συναρπαστικές αναμετρήσεις στο γήπεδο!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου