Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Από 22 έως 28 Αυγούστου το πανηγύρι της Παναγίας Σουμελά, με συμμετοχή του Δήμου Αχαρνών και της Εύξεινης Λέσχης

Από τις 22 έως τις 28 Αυγούστου το πανηγύρι της Παναγίας Σουμελά στις Αχαρνές.

Όλοι συμφώνησαν να συνεργαστούν για την διοργάνωση των εορταστικών εκδηλώσεων της Παναγίας Σουμελά
Σε  συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Νέο Κοιμητήριο Αχαρνών, παρουσία του Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα, του  προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΡΝΩΝ κ. Ηλία Τσουκαλά, του πατρός Γρηγορίου Πιγκάλοβ και του πατρός Ευάγγελου Λάζου, συζητήθηκε, μεταξύ άλλων και το θέμα των λατρευτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων για το πανηγύρι της Παναγίας Σουμελά στις Αχαρνές.

Το φετινό το πανηγύρι για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου,  στο Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο της Παναγίας Σουμελά στις Αχαρνές  θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 22 έως την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016. Συμφώνησαν όλοι, πως η εκκλησία θα φροντίσει για την λαμπρότητα των θρησκευτικών εκδηλώσεων και η ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΡΝΩΝ θα αναλάβει το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων. 

Οι λατρευτικές εκδηλώσεις θα είναι διάρκειας τριών ημερών (27-28 Αυγούστου) ενώ το πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί ύστερα από τη συνάντηση του προέδρου της ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ κ. Ηλία Τσουκαλά με το Διοικητικό Συμβούλιο της  Εύξεινου  Λέσχης Αχαρνών και  Αττικής ο "Καπετάν Ευκλείδης".

(Το Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο της Παναγίας Σουμελά στις Αχαρνές λειτουργεί με το Ιουλιανό "παλαιό" ημερολόγιο)
ΠΗΓΗ: ΚΛΙΚ ΕΔΩ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου