Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Τα παιδιά είναι το μεγαλύτερο δώρο της ζωής, δήλωσε ο Χάρης Δαμάσκος

Ο Χάρης Δαμάσκος στο βήμα
της εκδήλωσης της Εταιρείας
Αναπαραγωγικής Ιατρικής
Χαιρετισμό στην εκδήλωση, που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Αναπαραγωγικής Ιατρικής και ο Δήμος Αμαρουσίου στον προαύλιο χώρο του ΟΑΚΑ, απηύθυνε ο Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής Χάρης Δαμάσκος. 
Εξέφρασε την απεριόριστη εκτίμηση και τον σεβασμό του στους σπουδαίους γιατρούς, που υπηρετούν την γονιμότητα και πρόσθεσε.
«Πολλές φορές, στην προσπάθεια μας να κάνουμε καριέρα, να είμαστε ανεξάρτητοι, να ακολουθούμε το lifestyle, ξεχνάμε, πως το πιο σπουδαίο που έχουμε να κάνουμε σε αυτήν την ζωή, είναι η δημιουργία νέας ζωής. Μέσα από αυτή την δημιουργία γίνεσαι μικρός Θεός και κερδίζεις ένα μέρος της πολυπόθητης αθανασίας, καθώς εξασφαλίζεις την συνέχεια σου σε αυτόν τον κόσμο. 
Άλλωστε η αναζήτηση της ευτυχίας, που είναι το απόλυτο ζητούμενο στο σύγχρονο τρόπο ζωής, αποκαλύπτεται απλά μέσα από μια αγκαλιά και ένα φιλί του γιου σου ή της κόρης σου.
Χρωστάει λοιπόν πολλά η κοινωνία σε αυτούς τους γιατρούς, που ως υπηρέτες της γονιμότητας, καθημερινά συμμετέχουν στο θαύμα της ζωής και βοηθούν τα ζευγάρια, να κάνουν πραγματικότητα το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού και ευχήθηκε η εκδήλωση αυτή να γίνει θεσμός και κάθε χρόνο να γίνεται μεγαλύτερη». 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου