Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Πανηγύρι στο «χωριό του» έκανε ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος


 
 
«Χαίρομαι που απόψε τραγουδάω στα χωριό μου». Με αυτή τη φράση ο δημοφιλής Βαγγέλης Κονιτόπουλος άνοιξε τη συναυλία του το βράδυ της Τετάρτης 4 Μαΐου, στη σκηνή των εκδηλώσεων για το Πανηγύρι της Ζωοδόχου Πηγής 2016.
Κι αυτό γιατί αν και ο αυθεντικός νησιώτης ερμηνευτής και καθηγητής εγχόρδων οργάνων κατάγεται από τη Νάξο, ωστόσο ο Δήμος Αχαρνών είναι  η δεύτερη πατρίδα του, αφού ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος ζει εδώ και χρόνια στους Θρακομακεδόνες.
Όσο για την εμφάνισή του δεν χρειάζονται λόγια. Αρκεί μόνο να αναφέρουμε ότι ο κόσμος έμεινε για να τον ακούσει ακόμη κι όταν η βροχή άρχισε αν πυκνώνει, ενώ από την πρώτη στιγμή ο κύκλος του χορού κάτω από την σκηνή ένωσε άτομα, κάθε ηλικίας.
Εξαιρετικοί υπήρξαν επίσης  οι συνεργάτες του Λευκιμιάτη Μαριλένα και Μιχάλης Κονιτόπουλος καθώς και οι Γιώργος Σαμπαριώτης (σε κρητικούς σκοπούς) με τον Στάθη Κουκουλάρη να σολάρει με το βιολί του.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα και video από την εμφάνιση του Βαγγέλη Κονιτόπουλου στα  «Ζωοδόχεια 2016»



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου