Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Αλλιώτικη Έκθεση εικαστικού κοσμήματος στη Φιλότεχνη Λέσχη Αχαρνών … Μην τη χάσετε!

 Η Μαρία Δαμιανού τακτοποιεί τις τελευταίες λεπτομέρειες 

Μια ξεχωριστή καλλιτεχνική έκθεση, αυτή του Τμήματος Εικαστικού Κοσμήματος εγκαινιάστηκε στη φιλόξενη Στέγη της Φιλότεχνης Λέσχης Αχαρνών το απόγευμα της Παρασκευής 13 Μαΐου.
Η επιμορφώτρια του Τμήματος Μαρία Δαμιανού και οι μαθήτριες της Κατερίνα Μπακαλίδη, Ελένη Σουρλαντζή, Μαρία Μαρίνη και Στέλλα Ζέρβα, εκθέτουν τις υπέροχες δημιουργίες μια ολόκληρης χρονιάς. 
Πρόκειται για μια πλούσια συλλογή εξαιρετικών κοσμημάτων γεμάτα έμπνευση και φαντασία, σε απόλυτα προσιτές τιμές. Τα πολλά λόγια όμως είναι περιττά όταν μιλάει η τέχνη. Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα ακόμα κι αν δεν θέλετε να αγοράσετε κάτι, να πάτε μόνο για να τα δείτε και να απολαύσετε ένα ξεχωριστό είδος τέχνης. Αυτό του Εικαστικού Κοσμήματος.
Η Έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για σήμερα Σάββατο 14 Μαΐου από τις 19:00 ως τις 21:00 και αύριο Κυριακή από τις 10 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι και το απόγευμα από τις 19:00 ως τις 21:00. (Εθνικής Αντιστάσεως 1 και Παύλου Μελά)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία του Τμήματος μπορείτε να επικοινωνείτε  με την επιμορφώτρια Μαρία Δαμιανού στα 210 2407879 και 6974 990763.
Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από τα εγκαίνια της Έκθεσης  

 Εν μέσω των φιλότεχνων Ευτυχίας Παράσχου και Φανής Μίχα, η ψυχή του Τμήματος Μαρία Δαμιανού. Από αριστερά δύο από τις μαθήτριές της και δεξιά η Πρόεδρος της Φιλότεχνης Ειρήνη Μπαϊρακτάρη 
 Η Μαρία Δαμιανού ανάμεσα στις συνδημιουργούς και μαθήτριές της 

 Ατμοσφαιρικές γωνιές...




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου