Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Σοκ με τηλεφωνικό εκβιασμό για την ηθοποιό Ιφιγένεια Στάϊκου

Μπορεί η συντοπίτισσα μας ηθοποιός  Ιφιγένεια Στάικου να έχει σπουδάσει την Τέχνη της Υποκριτικής, αλλά το γεγονός αυτό δεν στάθηκε ικανό να εμποδίσει το σοκ που υπέστη από πειστικό τηλεφώνημα στο οποίο ενέπλεξαν την μικρή της κόρη.
Πιο συγκεκριμένα η κορούλα της 13,5 ετών είχε βγει νωρίς το απόγευμα όπως το συνηθίζει με ένα γειτονόπουλο της ίδιας περίπου ηλικίας συνοδευόμενη και από τον μπαμπά του παιδιού, προκειμένου να αθληθούν κάνοντας τζόκιν στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού.
Ενώ λοιπόν η μικρή της απουσίαζε, το τηλέφωνο χτύπησε και από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ακούστηκε ένα σπαρακτικό κλάμα μπερδεμένο με μια φωνή που φώναζε με απόγνωση  τη φράση «μάμα – μάμα» κι έμοιαζε ίδια με  του κοριτσιού της.
 Όπως ήταν φυσικό της κόπηκαν τα πόδια και πριν προλάβει να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συμβαίνει, ακολούθησε μια αντρική φωνή που την ενημέρωνε πως είναι αστυνομικός ο οποίος τηλεφωνεί από κάποιο Τμήμα. 
Ούτε λίγο ούτε πολύ, έκανε λόγο, για κάποιο σοβαρότατο θανατηφόρο ατύχημα, στο οποίο είχε εμπλακεί και ήταν υπαίτιο το παιδί της, ζητώντας της 20 χιλιάδες ευρώ, προκειμένου με εισαγγελική κάλυψη, να αποσιωπηθεί το γεγονός.
 Προηγουμένως μάλιστα, της είχε ζητήσει να κλείσει όλα τα κινητά που τυχόν υπήρχαν στο σπίτι και να μην καταγράψει σε καμία περίπτωση και για κανέναν λόγο τη συνομιλία.
Στο σπίτι εκείνη την ώρα βρισκόταν και ο σύντροφός  της Νότης Μπρέμπος ο οποίος μετά από λίγο, της άρπαξε το τηλέφωνο, χωρίς ωστόσο κι εκείνος να βγάλει άκρη, αν πρόκειται για κακόβουλη τηλεφωνική απάτη ή για κάποιο αληθινό γεγονός.
Στο άκουσμα της αντρικής φωνής ωστόσο, η συνομιλία μετά από λίγο, διεκόπη. Στο μεταξύ η Ιφιγένεια είχε ξεκινήσει πανικόβλητη για το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και ηρέμησε μόνο, όταν μετά από λίγο συνομίλησε τηλεφωνικώς με την κορούλα της , η οποία ήταν σώα και αβλαβής εν μέσω των αθλητικών της δραστηριοτήτων.
Η ηθοποιός κατήγγειλε το συμβάν στις τοπικές Αστυνομικές Αρχές οι οποίες την ενημέρωσαν ότι το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει αρκετές παρόμοιες καταγγελίες, με κοινό χαρακτηριστικό την πειθώ, αλλά και το γεγονός ότι στη συνομιλία εμπλέκουν ζητήματα που έχουν να κάνουν με παιδιά. 
Την ίδια άλλωστε δυσάρεστη  εμπειρία είχε βιώσει πριν λίγο καιρό και η Πρόεδρος της ΕΓΕ Αχαρνών Λίστα Αλεξάνδρου Πανά, που της είχαν μιλήσει για ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα την ώρα που γιος της όντως, επέστρεφε από ένα επαγγελματικό ταξίδι. Αποτέλεσμα  φυσικά ήταν η γυναίκα να λαχταρίσει μέχρι να συνειδητοποιήσει και να ενημερωθεί, ότι το παιδί της είναι καλά. ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Κοινό χαρακτηριστικό και στα δύο περιστατικά υπήρξε και το γεγονός ότι οι φωνές επικαλούνταν με ιδιαίτερη πειθώ την αστυνομική τους ιδιότητα.
Η Ιφιγένεια Στάικου πάντως περιγράφοντας το σοκ που υπέστη στον ΜΕΝΙΔΙΑΤΗ, προκειμένου να ενημερωθεί ο κόσμος επεσήμανε ότι ακούγοντας  προσεκτικά την αντρική φωνή κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, παρά το γεγονός πως τα ελληνικά  του ήταν άψογα από άποψη συντακτικού,  η προφορά του ήταν ξενική.
Η ηθοποιός κατήγγειλε το γεγονός όπως προαναφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα αλλά και στο ΜΕΝΙΔΙΑΤΗ, προκειμένου να ενημερωθεί ο κόσμος, για την ιδιότυπη αυτή εγκληματική δράση, που όπως φαίνεται βρίσκεται σε έξαρση το τελευταίο διάστημα χτυπώντας τηλέφωνα αν όχι και πόρτες εν συνεχεία, ανυποψίαστων συμπολιτών μας. Προσοχή! λοιπόν…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου