Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Αναζητά εθελοντές η Αντικαρκινική Αχαρνών

Αγαπάω τον εθελοντισμό και το δείχνω! 
Το Παράρτημα Αχαρνών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, στο πλαίσιο του προγράμματος "σκυταλοδρομία ζωής" εντάσσει και τον εθελοντισμό ως πρωτεύον σχέδιο για την βοήθεια των συνανθρώπων μας, μέσα από τις δεξιότητες των εθελοντών. 
Γίνε εθελοντής! 
Ο εθελοντισμός βοηθά να κάνετε νέους φίλους, αξιολογώντας τις ικανότητές σας, αυξάνοντας την εμπιστοσύνη σας και σας επιτρέπει να διαδραματίσετε ένα ρόλο στην κοινότητά σας. Μπορεί επίσης να σας δώσει μια καλύτερη ευκαιρία στον εργασιακό τομέα, βελτιώνοντας τις προοπτικές σταδιοδρομίας εμπλουτίζοντας το βιογραφικό σας. Επίσης στο σχολείο, πανεπιστήμιο, βοηθώντας την εργασίας σας. Σας δίνει την ευκαιρία να μάθετε νέες δεξιότητες ή να εξασκήσετε αυτές που έχετε, οικοδομώντας την εμπιστοσύνης σας, να ανακαλύψετε νέα χόμπι και ενδιαφέροντα, συναντώντας ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε έμμισθη εργασία.
Άλλα οφέλη του εθελοντισμού περιλαμβάνουν
Διασκέδαση, κάντε κάτι που ποτέ δεν έχετε δοκιμάσει πριν.
Έχετε έντονη αίσθηση ικανοποίησης και επίτευξης στόχων.
Έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέους φίλους και παρέα με ανθρώπους από διαφορετικά υπόβαθρα και διαφορετικές εμπειρίες.
Απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματα σας.
Υπάρχει συγκεκριμένο ωράριο?
Φυσικά και όχι!! Εσείς θα αποφασίσετε πόσο χρόνο μπορείτε να δώσετε ως εθελοντής. Θυμηθείτε όμως και τις υποχρεώσεις σας, όπως οικογενειακών, εργασίας, πανεπιστημίου ή αθλητισμού.
Τι δεξιότητές πρέπει να έχω?
Δεν υπάρχει περιορισμός. 
Πως μπορώ να γίνω εθελοντής?
Είναι πολύ εύκολο και απλό. Το πρώτο βήμα είναι να συμπληρώνετε την Ατομική ηλεκτρονική Αίτηση Εθελοντή που θα βρείτε ΕΔΩ!! Το δεύτερο βήμα αφορά εμάς. Εσείς απλά κάντε το πρώτο!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου