Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Φίλοι απ΄τα παλιά Νούσιας και Ασίκη αντάμωσαν στον «Προμηθέα Δεσμώτη» στο Μενίδι

Μια ξεχωριστή έκπληξη, περίμενε τον πρωταγωνιστή της τραγωδίας «Προμηθέας Δεσμώτης» Τάσο Νούσια που το βράδυ της Πέμπτης 3 Σεπτεμβρίου έδωσε μια μοναδική παράσταση στο αμφιθέατρο του Προφήτη Ηλία στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών «ΣΟΦΟΚΛΕΙΑ 2015». 
Κοντά του βρέθηκαν δυο καλοί φίλοι και συνεργάτες απ΄τα παλιά… 
Πρόκειται για την αγαπημένη συντοπίτισσα ηθοποιό Βίνα Ασίκη και τον χορογράφο Ορέστη Δημητρίου. 
Το καλλιτεχνικό ζευγάρι, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές τόσο στο Μενίδι όσο και στα Άνω Λιόσια όπου έχει δώσει δείγματα γραφής μέσα από τις πολιτιστικές του παρεμβάσεις με το Χοροθέατρο «Άμυνα» του Δήμου Φυλής, ανηφόρισε όπως το συνηθίζει εδώ και χρόνια, στο αμφιθέατρο του Προφήτη Ηλία, μαζί με μαθητές και γονείς του χοροθεάτρου, που απόλαυσαν την παράσταση. 
Στο τέλος η Βίνα και ο Ορέστης, συνοδευόμενοι από την πρόεδρο της ΔΗΚΕΑ Μαρία Ναυροζίδου που φέρει την ευθύνη της διοργάνωσης των φετινών εκδηλώσεων, επισκέφθηκαν τον Τάσο Νούσια στα καμαρίνια για να τον συγχαρούν αλλά και να θυμηθούν στιγμές από τα παλιά, καθώς είχαν υπάρξει συνεργάτες στο σίριαλ «Σκονισμένα Σύννεφά» της ΕΡΤ 1. 
Το βέβαιο είναι πως η συνάντηση του Τάσου Νούσια, της Βίνας Ασίκη και του Ορέστη Δημητρίου στον ανέφελο ουρανό των Αχαρνών, δεν ήταν απλά εγκάρδια αλλά και συγκινητική.


Από αριστερά Μαρία Ναυροζίδου, Τάσος Νούσιας, Βίνα Ασίκη και Ορέστης Δημητρίου, έξω από τα καμαρίνια του Αμφιθεάτρου του Προφήτη Ηλία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου