Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Πλήθος πιστών και λαμπρές τιμές στον εορτασμό της Αγίας Άννας Κάτω Αχαρνών

 







Με λαμπρές τιμές και βυζαντινή μεγαλοπρέπεια πραγματοποιήθηκε την παραμονή της εορτής της Αγίας Άννας το απόγευμα της Παρασκευής 24 Ιουλίου, η 
περιφορά της ιερής εικόνας στον ομώνυμο Ιερό Ναό της Αγίας Άννας Κάτω Αχαρνών. 
Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις χοροστάτησε ο Σεβασμιωτάτος Μητροπολίτης Ίλιου Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ Αθηναγόρας. Τη Λιτάνευση της εικόνας στην οποία τέθηκε επικεφαλής η Φιλαρμονική του Δήμου Αχαρνών ακολούθησε μεγάλος αριθμός Ιερέων από όλες τις ενορίες της πόλης και πλήθος πιστών. 
Από τους Ιερείς μας παρευρέθησαν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Πατήρ κ Ευάγγελος Λάζος ,ο Εφημέριος του Ιερού Ναού της Αγίας Άννας Πατήρ Αλέξανδρος Σαμοθράκης , ο Πατήρ Δημήτριος Βιλαέτης, ο Πατήρ Παναγιώτης Γιαννακόπουλος, ο Πατήρ Χρήστος Ζούρος και πλήθος ακόμα Ιερέων.
 Στην εορτή τη Αγίας Άννας από πλευράς επισήμων έδωσαν το «παρών», ο Δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός, ο Αντιδήμαρχος διοίκησης κ Αναστάσιος Χίος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ Θεόφιλος Αφουξενίδης, η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ κ Μαρία Ναυροζίδου, ο Πρόεδρος της ΔΗΦΑ κ Γεώργιος Δασκαλάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ Δημήτριος Γιαννακόπουλος , ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας επιτροπής Εκπαιδεύσεις κ Κώστας Καρυδάκης, ο Μετεωρολόγος και Πολιτευτής και πρώην Βουλευτής κ Νίκος Καντερές, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ Νίκος Ξαγοράρης. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου