Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Μεγαλοπρεπής ο εορτασμός στην Αγία Τριάδα Θρακομακεδόνων

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΩΡΑΣ













Με μεγαλοπρέπεια και τη συμμετοχή πλήθους πιστών τελέστηκε ο Μέγας Εσπερινός, για τον εορτασμό της Αγίας Τριάδος, στον φερώνυμο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Δημοτικής Ενότητας Θρακομακεδόνων. 
Τον Αρχιερατικό Εσπερινό τέλεσε,το απόγευμα της παραμονής, την Κυριακή 31 Μαΐου 2015 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ. Αθηναγόρας. 
Ακολούθησε η Λιτάνευση της Ιερής Εικόνας με επικεφαλής τη Φιλαρμονική του Δήμου Αχαρνών και συνοδεία Παραδοσιακών Χορευτικών Τμημάτων, μεγάλου αριθμού Ιερέων από πολλές ενορίες της πόλης των Αχαρνών, επισήμων και πλήθους πιστών. 
Ακολούθησε μουσικοχορευτική εκδήλωση με την συμμετοχή των χορευτικών
του Λυκείου Ελληνίδων - παράρτημα Αχαρνών, το χορευτικό του Δήμου Αχαρνών και του Συλλόγου Γυναικών Θρακομακεδόνων. 
Από την πλευρά των επισήμων παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός, ο βουλευτής Βασίλης Οικονόμου, ο Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Χάρης Δαμάσκος, οι Αντιδήμαρχοι Αναστάσιος Χίος, Αντώνης Παλιούρας, Ελένη Σαχσανίδη, ο πρόεδρος της ΔΗΦΑ Γεώργιος Δασκαλάκης, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ Μαρία Ναυρζίδου , ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Κώστας Καρυδάκης, η πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γεωργία Τουμανίδου Ευθυμιάδου, ο επικεφαλής της παράταξης «Για την πόλη μας» Σωτήρης Ντούρος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος, Γιάννης Λαζάρου, κ.α. 
Ανήμερα της εορτής τη Δευτέρα 1η Ιουνίου, τελέστηκε ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρα τελέστηκαν ο Εσπερινός και η Παράκληση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου