Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Προεκλογική πίτα με υποσχέσεις στο Σύλλογο Τριτέκνων η «Ζεστή Αγκαλιά»

Δυναμικό παρών στη "Ζεστή Αγκαλιά"  από το Γονεϊκό Κίνημα του Δήμου Αχαρνών 
Ο Όμιλος Φίλων της Δημοτικής Πινακοθήκης "Χρήστος Τσεβάς" ανταποκρίθηκε με θέρμη στο κάλεσμα της Μαρίας Ναυροζίδου 
Οι χορευτές του Λαογραφικού Συλλόγου ο "Κόκκινος Μύλος" έδωσαν επί σκηνής τον καλύτερό τους εαυτό 
Το αίτημα των Τριτέκνων κατέστη σαφές και με την ανάρτηση πανό, στο κέντρο της σκηνής 
 Η Πρόεδρος των Τριτέκνων Ανατολικής Αττικής «η Ζεστή Αγκαλιά» και Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μαρία Ναυροζίδου, δεν έκοψε καθόλου τυχαία την πίτα του Συλλόγου της προεκλογικά.
Το έπραξε σκοπίμως, καλώντας μάλιστα όλους του βουλευτές, εκλεγμένους αλλά και υποψήφιους από όλα τα κόμματα, προκειμένου να λάβει συγκεκριμένες δεσμεύσεις. 

Ούτως εχόντων των πραγμάτων την Κυριακή το απόγευμα 18 Ιανουαρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου Ποντίων ο «Καπετάν Ευκλείδης» όπου και πραγματοποιήθηκε η εκδήλωσή της, μετά από ένα μίνι απολογισμό που έκανε για τη χρονιά που πέρασε, γύρισε κι έδειξε στον κόσμο το πανό που είχε αναρτηθεί στο κέντρο της σκηνής. «Ζητάμε αυτό ακριβώς: Τρίτεκνοι = Πολύτεκνοι, και θέλουμε τις δεσμεύσεις σας» τόνισε η Πρόεδρος απευθυνόμενη προς τους υποψήφιους, οι οποίοι το δίχως άλλο, τάχθηκαν υπέρ του αιτήματος. 

Στο κάλεσμα αλλά και στα αιτήματα της Μαρίας Ναυροζίδου και σύσσωμου του Δ.Σ που είχε στο πλευρό της, ανταποκρίθηκαν με θέρμη, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος (που εξέφρασε και τη νομική του άποψή), Γιώργος Πάντζας και Νάσος Αθανασίου και από τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» ο Παύλος Χαϊκάλης.
 Τις ευχές τους έδωσαν επίσης οι υποψήφιοι βουλευτές Λουκία Χριστοπούλου από τη Ν.Δ, Σπύρος Ντ . Βρεττός και Βασίλης Πήττας από το ΠΑΣΟΚ και Τάσος Λαζαρίδης από το ΠΟΤΑΜΙ. 
Τον Δήμαρχο εκπροσώπησε κι έδωσε τις ευχές του ο Αντιδήμαρχος Αχαρνών Θεόδωρος Συρινίδης, ενώ στο κάλεσμα της «Ζεστής Αγκαλιάς» ανταποκρίθηκαν επίσης, ο Αντιδήμαρχος Θεόφιλος Αφουξενίδης, η επικεφαλής της παράταξης «Στροφή 180ο Μοίρες» Αναστασία Μπράχου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Σμέρος και ο Πρόεδρος του Σισμανόγλειου Γιώργος Σμέρος. 
Αξίζει να σημειωθεί πως το φλουρί κέρδισε ο υποψήφιος με το ΠΟΤΑΜΙ Τάσος Λαζαρίδης ο οποίος και αφιέρωσε το κομμάτι του στη νέα γενιά. 
Την εκδήλωση λάμπρυνε επίσης με την συμμετοχή του το χορευτικό του Λαογραφικού – Πολιτιστικού Συλλόγου ο Κόκκινος Μύλος, που παρουσίασε ένδοξους παραδοσιακούς χορούς από διάφορες γωνιές της Ελλάδας αλλά και από τις Αλησμόνητες Πατρίδες.
Δείτε live τις τοποθετήσεις των ομιλητών και χαρακτηριστικές στιγμές της εκδήλωσης:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου