Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Μεγάλο «διπλό» στο Αίγιο για την ομάδα του Αχαρναϊκού

Πηγή Onsports.gr

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ 0-1

Μεγάλο «διπλό» στο Αίγιο για την ομάδα του Μενιδίου, η οποία επικράτησε 1-0 με το τέρμα του Ακπαρίδη.
Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη της… επίσκεψη στα καρέ του Σταυριανού, όταν ο Ιορδανίδης βρήκε τον Ταμπάκη, αυτός σέντραρε, η μπάλα κόντραρε στον Ακπαρίδη και κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων.
Στην συνέχεια, οι «ασπρόμαυροι» προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά στο 8’ η κεφαλιά του Σταμογιάννου βρήκε σε ετοιμότητα τον Παγούδη που έδιωξε σε κόρνερ, στο 17’ ο Σταμόγιαννος απείλησε και πάλι, αλλά το σουτ του πέρασε άουτ, όπως και το σουτ του Σκαρτσίλα στο 38’ ενώ στο 45’ ο Παγούδης έδιωξε σε κόρνερ το φάουλ του Μίλιεβιτς.
Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε. Η «Μαύρη Θύελλα» πίεσε για να φτάσει στην ισοφάριση, όμως η καλή αμυντική λειτουργία του Αχαρναϊκού δεν έδωσε… δικαιώματα. Ο Ουρτάδο στο 52’ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την μπαλιά του Μίλιεβιτς, σουτάροντας άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Μπουρλάκη στο 59’. Στις καθυστερήσεις, ο Παναιγιάλειος προσπάθησε να πετύχει το τέρμα που θα του έδινε το βαθμό, αλλά σε δύο περιπτώσεις, στο 90’ και το 92’ ο Οτυρτάδο δεν σημάδεψε σωστά.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Σταυριανός, Σανδραβέλης, Γκοτσούλιας (58' Σπίνουλας), Τζημογιάννης, Ακπαρίδης, Τσατσαρής (46' Μπουρλάκης), Σταμογιάννος, Μίλιεβιτς, Σκαρτσίλας (66' Μπούνας), Ουρτάδο, Σεχολάρι.
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Εμέκα, Μωυσιάδης, Ζώνας, Ταμπάκης (75' Στουρνάρας), Γιέσιτς, Νιάρος, Ιωαννίδης, Μανουσάκης (58' Καλογερόπουλος), Ιορδανίδης (85' Παπατόλιος), Καλαμιώτης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου