Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Μια πλατεία γεμάτη παιδιά στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Δήμου Αχαρνών

Την έναρξη της εορταστικής περιόδου σηματοδότησε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από τον Δήμαρχο Αχαρνών κ Γιάννη Κασσαβό και την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αχαρνών (ΔΗ.Κ.Ε.Α.) κα Μαρία Ναυροζίδου στην κατάμεστη κεντρική πλατεία των Αχαρνών.
Ο Δήμαρχος και η Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α. περιστοιχισμένοι από δεκάδες μικρά παιδιά ντυμένα αγγελάκια και δύο μικρές Αγιο-βασιλίτσες άναψαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που είχε στηθεί στην κεντρική πλατεία Αγίου Βλασίου, παρουσία πλήθους κόσμου.
Τη σκυτάλη στη συνέχεια πήραν τα χορευτικά τμήματα της ΔΗ.Κ.Ε.Α. που ανέλαβαν να διασκεδάσουν τους παρευρισκόμενους με λάτιν χορούς, ενώ μικροί και μεγάλοι εντυπωσιάστηκαν από το σιντριβάνι σοκολάτας που απόλαυσαν δωρεάν. Ακολούθησαν χαρούμενες στιγμές με μικρά παιδιά να επισκέπτονται τον Αϊ-Βασίλη στο σπιτάκι του για να του παραδώσουν το γράμμα τους, με πολλά μπαλόνια, παιχνίδια και face-painting για τους μικρούς πρωταγωνιστικές της εκδήλωσης, που θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες. 
Ο Δήμαρχος κ Κασσαβός δήλωσε: «Η κοινωνική αλληλεγγύη ας είναι το μήνυμα των φετινών Χριστουγέννων. Κοινωνική αλληλεγγύη απέναντι στον άνεργο, τις οικογένειες με παιδιά που τα βγάζουν δύσκολα πέρα, τους ηλικιωμένους, τους νέους μας. Κόντρα στο κλίμα των ημερών και την απαισιοδοξία που υπάρχει παντού, εμείς πρέπει να κρατήσουμε την ανθρωπιά και την ευαισθησία μας και να έρθουμε πιο κοντά στο συνάνθρωπο που μας έχει ανάγκη. Εύχομαι σε όλους μας Καλά Χριστούγεννα, με αγάπη, υγεία και ελπίδα».
Η Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α. κα Ναυροζίδου ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο κ Κασσαβό για την εμπιστοσύνη του, δίνοντας εύσημα στους εργαζόμενους που δούλεψαν με κέφι και μεράκι για το άψογο τελικό αποτέλεσμα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τις τοπικές επιχειρήσεις που βρίσκονται πάντα στο πλευρό της ΔΗ.Κ.Ε.Α. υποστηρίζοντας τις εκδηλώσεις της. 
Στο τέλος της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος κ Κασσαβός συνοδεία Αντιδημάρχων και Προέδρων Δημοτικών Κοινωφελών Επιχειρήσεων επισκέφθηκε τα καταστήματα της περιοχής προκειμένου να ανταλλάξει ευχές με τους επιχειρηματίες της πόλης.
Να τονίσουμε πως οι εκδηλώσεις σε όλη την πόλη συνεχίζονται…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου