Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Η Δέσποινα Κανακουσάκη ευχαριστεί και συγχαίρει

Δέσποινα Κανακουσάκη 
Φίλες και φίλοι, Συμπολίτισσες και συμπολίτες, Στις τελευταίες εκλογές υπήρξα υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με το συνδυασμό << ΑΤΤΙΚΗ-μόνο με έργο>> που είχε σαν υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Γιάννη Σγουρό. 
Το εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Μαΐου, ανέδειξε νικήτρια την κ. Δούρου και τον συνδυασμό της. Σεβόμενη την λαϊκή εντολή, εύχομαι σ’ αυτήν και στους συνεργάτες της καλή επιτυχία και να συνεχίσουν το έργο για την ανάπτυξη της Αττικής. 
Επίσης, σαν πολίτης της πόλης των Αχαρνών, εύχομαι στον νέο Δήμαρχο κ. Γιάννη Κασσαβό και στους νεοεκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους του, Συγχαρητήρια 
και καλή δύναμη στα νέα τους καθήκοντα. 
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω, από τα βάθη της καρδιάς μου και με μεγάλη ειλικρίνεια, όλους εσάς που με εμπιστευθήκατε με την ψήφο σας, όλους εσάς που με τιμήσατε, μου δώσατε τη χαρά να σας γνωρίσω και να ακούσω τον προβληματισμό σας, την συμβουλή σας και την παρότρυνση σας. Ειλικρινά σας ευχαριστώ! Η δική σας δύναμη με κρατά ενεργή και σεβόμενη κάθε ψήφο σας δηλώνω παρούσα και στη διάθεση των πολιτών και του τόπου μου. 

Με τιμή Κανακουσάκη Δέσποινα του Ζαχαρία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου