Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Γιάννης Κασσαβός « Εύγε στους διοργανωτές του 2ου Φεστιβάλ Αποδοχής»

Ο νέος Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός στο βήμα του 2ου Φεστιβάλ Αποδοχής 
O νέο-εκλεγμένος Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός παρακολούθησε του 2ο Φεστιβάλ Αποδοχής: «Είμαστε Παιδιά του Κόσμου» που πραγματοποιήθηκε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών κι εκφράζοντας τα συγχαρητήρια του στους διοργανωτές δήλωσε σχετικά: 
«Φίλες και φίλοι, 
Θέλω να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση, και με τη σειρά μου να καλωσορίσω και εγώ το Φεστιβάλ Αποδοχής στο Δήμο μας. Μία πραγματικά σπουδαία πρωτοβουλία που ενώνει ανθρώπους και πολιτισμούς. Και το κυριότερο, ενώνει τα παιδιά μας. Τους μαθαίνει να σέβονται το διαφορετικό, να μη το φοβούνται αλλά να το αγαπούν και να συμβιώνουν μαζί του αρμονικά.
Τέτοιες πρωτοβουλίες είναι πραγματικά ανεκτίμητες στο Δήμο Αχαρνών, έναν δήμο πολυπληθή με αυξημένα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα. Ως νέα δημοτική αρχή, θέλω να σας ευχαριστήσω για τη συνεισφορά σας, και να πω ότι και εμείς από την πλευρά μας θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να ενώσουμε δυνάμεις, να χτίσουμε γέφυρες συνεργασίας με όλους και να εκμεταλλευτούμε τον πλούτο των ανθρώπων μας με απώτερο στόχο την κοινωνική συνοχή και την ανάπτυξη του τόπου μας. »

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου