Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Καλοκαιρινή βραδιά με συγκινήσεις και μουσικές στο προαύλιο του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών

Τις ευχές του σε μαθητές, δασκάλους και γονείς, έδωσε ο νέος Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός 
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Κυριακή Ασλανίδη έκανε τις απονομές έχοντας στο πλευρό της και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ
Οι μαθητές των τμημάτων κιθάρας έπαιξαν μερικά υπέροχα κομμάτια 
Την Ένωση Γονέων Αχαρνών εκπροσώπησαν ο πρώην Πρόεδρος και δραστήριο μέλος της Κώστας Καρυδάκης και η Γιώτα Γιαννάκου  
Τα κορίτσια των χορευτικών τμημάτων του 10ου Δημοτικού Αχαρνών, στην παρουσίαση που έκαναν, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό! 
Στην γιορτή έδωσαν το "παρών" η Διευθύντρια και οι δάσκαλοι του Σχολείου,  που διασκέδασαν μαζί με γονείς και μαθητές 
Ο Γιάννης Κασσαβός είχε μαζί τους, εγκάρδια χειραψία 
Το λαϊκό συγκρότημα D.A.D. κράτησε αμείωτο το κέφι, για πολλές ώρες 
Απ΄όλα είχε το «πανέρι» της καλοκαιρινής γιορτής που διοργάνωσε ο δραστήριος Σύλλογος Γονέων του 10 Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών. 
Η γιορτή που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του σχολείου το Σάββατο 14 Ιουνίου, ξεκίνησε με δυνατές συγκινήσεις. Ο Σύλλογος Γονέων πρόσφερε αναμνηστικά δώρα κι αποχαιρέτισε τους μαθητές της ΣΤ’ τάξης, με λόγια από καρδιάς που εξέφρασε η Πρόεδρος του Δ.Σ, Κυριακή Ασλανίδη. 
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η απονομή επαίνων στους μαθητές που παρακολούθησαν τα τμήματα : Ζωγραφικής – Σκάκι – Κιθάρας και Χορού. 
Αμέσως μετά ξεκίνησε το ψυχαγωγικό μέρος της εκδήλωσης στην οποία τα παιδιά είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς έγινε παρουσίαση χορευτικών από τις μαθήτριες του τμήματος Χορού αλλά και παρουσίαση μουσικών κομματιών από τα δύο τμήματα Κιθάρας. 
Η γιορταστική βραδιά περιλάμβανε επίσης κλήρωση υποτροφιών από 2 φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών για τους μαθητές της Α’ & Β’ τάξης και Λαχειοφόρος κλήρωση, με πλούσια δώρα. 
Τις ευχές του στους μαθητές, στους δασκάλους και στους γονείς, έδωσε και ο νέος Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός, επισημαίνοντας πως η νέα Διοίκηση του Δήμου, που αναλαμβάνει από 1η Σεπτεμβρίου, θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της, προκειμένου να αναβαθμιστεί η ποιότητα της σχολικής καθημερινότητας των μαθητών. 
Κατά τα λοιπά, η καλοκαιρινή γιορτή κράτησε ως αργά το βράδυ, με μουσική – φαγητό – χορό, συνοδεία του λαϊκού συγκροτήματος D.A.D. που διασκέδασε γονείς, μαθητές και δασκάλους, με ζωντανή μουσική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου