Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Κατραπακιά κι από Φωτιάδη σε Ντούρο

Σ. ΝΤΟΥΡΟΣ-ΠΑΝ. ΦΩΤΙΑΔΗΣ
Νέο χαστούκι εισπράττει ο Σωτήρης Ντούρος. Μετά την αποκάλυψη του Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού ότι είναι κοινός πλαστογράφος, ο πρώην Δήμαρχος Παναγιώτης Φωτιάδης τον κατηγορεί για καπηλεία των έργων της δικής του θητείας, αποκαλώντας τον, εμμέσως, δόλιο. 
Ιδού η ανακοίνωση-καταπέλτης του Παναγιώτη Φωτιάδη:

Φίλες και φίλοι,
Τις τελευταίες ώρες, με μεγάλη μου λύπη, πληροφορούμαι ότι κάποιοι, με δόλια μέσα, προσπαθούν να παραπλανήσουν τους δημότες ενόψει της εκλογικής μάχης και να παρουσιάσουν, ως δικό τους, το έργο της παράταξής μας ΠΑΝΑΧΑΡΝΑΪΚΗ ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ. 
Αισθάνομαι την υποχρέωση απέναντι σε όλους όσοι με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, να υπερασπιστώ με όλες μου τις δυνάμεις το έργο και την παρακαταθήκη της παράταξής μου στους δημότες των Αχαρνών. 
Ξεκαθαρίζω προς πάσα κατεύθυνση ότι ως Δήμαρχος Αχαρνών την περίοδο 2007-2010, ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑ χρηματοδότηση ύψους 32.000.000€ από την Περιφέρεια μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ 2007-2013. 
Χάρη στις άοκνες προσπάθειές μας, πετύχαμε τη δρομολόγηση πολύ σημαντικών έργων που έβαλαν τον Δήμο σε τροχιά ανάπτυξης και προόδου με έργα υποδομής και όχι βιτρίνας. Συγκεκριμένα αναφέρομαι:
• Στις εγκεκριμένες μελέτες αποχέτευσης ομβρίων για όλο το Δήμο, με άμεση εκτέλεση στην περιοχή της Αγ. Άννας και της Λεωφ. Καραμανλή. (Συγκεκριμένα για την αποχέτευση ομβρίων και την κατασκευή του έργου στην περιοχή της Αγ. Άννας, ως Δημοτική αρχή ήρθαμε σε συνεννόηση με την Νομαρχία Ανατολικής Αττικής η οποία εγγυήθηκε τη χρηματοδότηση του έργου, το οποίο τελικά εντάχθηκε από την Περιφέρεια στο ΕΣΠΑ μετά το 2010).
• Στην ολοκληρωμένη μελέτη για έργα πάνω από 6.500.000€ που αφορούν στην αποχέτευση ομβρίων, αποχέτευση ακαθάρτων, πεζοδρόμηση και φωτισμό της Λεωφ. Καραμανλή.

• Στον  Παιδικό σταθμό στην Αγ. Παρασκευή, που κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από τη Νομαρχία Αν. Αττικής και στους Παιδικούς σταθμούς στο ΟΤ 326 και Αγριλέζας, που ήταν εγκεκριμένοι επί της θητείας μου και έτοιμοι προς δημοπράτηση. Να σημειωθεί ότι ήμασταν ο μόνος Δήμος που διεκδικήσαμε και πετύχαμε την έγκριση κατασκευής 2 παιδικών σταθμών.
• Στην ολοκλήρωση της Πράξης Εφαρμογής στα Μ. Σχοινα Α’, Σχέδιο Πόλης Πλάτωνα – Αγ. Ιωάννη Ρώσο – επέκταση Αγ. Παρασκευής καθώς και σε πολλά έργα υποδομής σε ολόκληρη την πόλη.
Το έργο και η κληρονομιά της παράταξης ΠΑΝΑΧΑΡΝΑΪΚΗ ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, δεν ανήκει σε κανέναν, παρά μόνο στον λαό των Αχαρνών.

Με περισσή εκτίμηση και ξεχωριστή τιμή,
Παναγιώτης Γ. Φωτιάδης
τ. Δήμαρχος Αχαρνών

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου