Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Ντούρο, ζήτα συγγνώμη για τις ψευτιές, λέει ο Κασσαβός

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΣΑΒΟΣ
Με επιστολή προς τον Σ. Ντούρο, ο Γ. Κασσαβός του ζητάει να πάρει θέση σχετικά με τα έντυπα τα οποία διανεμήθηκαν την Παρασκευή 23 Μαΐου, με τα διακριτικά του συνδυασμού «Αττική» του κ. Σγουρού, το οποίο ενημέρωνε ότι την περίοδο 2011 – 2014, η Περιφέρεια χρηματοδότησε τον Δήμο Αχαρνών με το ποσό των 32.000.000€. 
Ακολουθεί η επιστολή. 

Σήμερα, γίναμε όλοι μάρτυρες μιας πρωτοφανούς κακόβουλης ενέργειας, στα χρονικά των Αχαρνών. Σας παραθέτουμε χρονικά τα γεγονότα:
1. Το πρωί διανεμήθηκε έντυπο με τα διακριτικά του συνδυασμού «Αττική» του κ. Σγουρού, το οποίο ενημέρωνε ότι την περίοδο 2011 – 2014, η Περιφέρεια χρηματοδότησε τον Δήμο Αχαρνών με το ποσό των 32.000.000€
2. Η παράταξη ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί - Πολίτες επικοινώνησε άμεσα με το Γραφείο Τύπου του κ. Σγουρού και η έγγραφη απάντηση που λάβαμε ήταν αποστομωτική: "Το έντυπο είναι ΠΛΑΣΤΟ".
Ουδέποτε ο συνδυασμός «Αττική» κυκλοφόρησε τέτοιο φυλλάδιο.
3. Στη συνέχεια ο τέως Δήμαρχος Αχαρνών, κ. Παναγιώτης Φωτιάδης, έβγαλε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι το ποσό των 32.000.000 € δεσμεύθηκε επί Δημαρχίας του (2006- 2010), και κατήγγειλε αυτούς που προσπαθούν να οικειοποιηθούν το έργο του και να το παρουσιάσουν ως δικό τους.
Κατόπιν όλων αυτών των γεγονότων, καλούμε τον κ. Ντούρο:
  • Ή να διαψεύσει ότι το φυλλάδιο έχει τυπωθεί και διανεμηθεί κατ΄ εντολή του και να καταγγείλει το συμβάν.
  • Ή να ζητήσει συγνώμη και να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στον Αχαρναϊκό λαό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου