Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Πήγε στην παλιά της γειτονία η Δέσποινα Κανακουσάκη

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την παρουσία της Δέσποινας Κανακουσάκη στην εκδήλωση του Αντώνη Σουλακέλη στον Κόκκινο Μύλο 
Καλά προετοιμασμένη πήγε στην παλιά της γειτονιά η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Γιάννη Σγουρό και συντοπίτισσά μας Δέσποινα Κανακουσάκη, στην συγκέντρωση – συζήτηση που διοργάνωσε η διαδικτυακή Σελίδα – Ομάδα «Λυκότρυπα – Κάτω Αχαρνές- Κόκκινος Μύλος» του διαχειριστή Αντώνη Σουλακέλη, την Κυριακή 4 Μαΐου. 
Η Δέσποινα Κανακουσάκη που γνωρίζει καλά τα προβλήματα της εν λόγω συνοικίας καθώς εκεί γεννήθηκε και μεγάλωσε, έχει συγκεκριμένες θέσεις για την περιοχή και μάλιστα καταγεγραμμένες. Αν και δεν της δόθηκε η ευκαιρία να τις εκφράσει εκείνη την ώρα καθώς στον αρχικό σχεδιασμό δεν περιλαμβάνονταν οι τοποθετήσεις υποψήφιων Περιφρειακών Συμβούλων η αξία της δεν αλλάζει. Ιδού λοιπόν οι θέσεις της Δέσποινας Κανακουσάκη για τη συνοικία του Κόκκινου Μύλου. 
«ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ,
ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ…
Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που βρίσκομαι σήμερα εδώ ανάμεσά σας. 
Εδώ όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα. 
Δεν κρύβω όμως τη συγκίνησή μου ξεχωρίζοντας γνώριμα πρόσωπα από φίλους ,συγγενείς μέχρι και παλιούς συμμαθητές. 
Για τα προβλήματα του Κόκκινου Μύλου έχουν σπαταληθεί ατέλειωτες ώρες σε ομιλίες επίσημες όπως αυτή, αλλά και σε μεταξύ μας συζητήσεις και ο καθένας ξεχωριστά. 
Όμως η έλλειψη υποδομών, η γραφειοκρατία και η ελλιπής χρηματοδότηση καταστούν την εκτέλεση έργων περιορισμένη.
ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ της περιοχής ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ και σε κάποιες περιπτώσεις μεγαλώνουν χρόνο με το χρόνο , μέρα με τη μέρα. 
Ζούμε σε ένα πολύ όμορφο με αρκετές δυνατότητες ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. 
ΟΜΩΣ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ τόσο των ακάθαρτων όσο και των όμβριων υδάτων υποβαθμίζει την περιοχή και αποτελεί μεγάλη οικονομική και οικολογική καταστροφή, με τεράστιες επιπτώσεις στην ΥΓΕΙΑ και το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!!! 
Είναι γνωστά τα όποια ΛΑΘΗ και ΑΣΤΟΧΙΕΣ του παρελθόντος και δε χρειάζονται παραπάνω ανάλυση! 
ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ να εξετάσουμε τι μπορούμε να κάνουμε από εδώ και πέρα και με ποιο τρόπο θα αναδείξουμε τα προβλήματα που μας απασχολούν! 
ΠΡΕΠΕΙ να τεθούν οι ΒΑΣΕΙΣ για να υλοποιηθούν οι ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ που έχουν δοθεί από τις παρατάξεις, τις δημοτικές αρχές τις προηγούμενες αλλά και τις τωρινές! 
Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΡΓΟ με επικεφαλή τον ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟ έχει παρουσιάσει ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΛΟ ΕΡΓΟ! 
Ο ΙΔΙΟΣ έχει τη ΓΝΩΣΗ και την ΕΜΠΕΙΡΙΑ αλλά το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ έχει εξασφαλίσει τους ΠΟΡΟΥΣ γ
ια την ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ! 
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΣΟΙΧΗΜΑ είναι : Να μη μείνει καμία περιοχή της Ανατολικής Αττικής χωρίς ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ μέχρι το τέλος της πενταετίας! 
Επίσης για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ έχουν ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΚΟΝΔΥΛΙΑ από το ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ για κοινωνικές υποδομές όπως: ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΠΗ αλλά και ΕΝΙΣΧΥΣΗ των ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΩΝ. 
Επιπλέον με το ΕΣΠΑ (ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ) με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν εξασφαλιστεί κονδύλια ύψους 4 δις. 188 εκατομμύρια, που όλα αυτά στο σύνολό τους αφορούν όλη την Αττική.
ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ λοιπόν ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ η εκλογή περιφερειακού συμβούλου της Ανατολικής Αττικής που να προέρχεται και να μένει μόνιμα στο δήμο ΑΧΑΡΝΩΝ ώστε να μπορεί να ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ και να ΑΝΑΔΥΚΝΕΙΕΙ τα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ της περιοχής όπως ο ίδιος τα ζει και συζητά με τους συμπολίτες του. 
ΕΙΜΑΙ διατεθειμένη εάν μου δώσετε τη ΔΥΝΑΜΗ, να ΠΙΕΣΩ ώστε να αναδειχθούν τα μείζονα προβλήματα του δήμου Αχαρνών και του Κόκκινου Μύλου όπου είμαι ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΑ! 
ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ωστόσο η στενή συνεργασία μου με την όποια δημοτική αρχή που θα προκύψει από τις προσεχείς δημοτικές εκλογές. 
ΑΥΤΟ προϋποθέτει ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΜΕΛΕΤΗ των επικείμενων έργων, ώστε να ενταχθούν στα ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ. 
Θα είμαι στο πλευρό όλων σας και ανοικτή σε οποιαδήποτε ΥΠΟΔΕΙΞΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ, ΣΥΜΒΟΥΛΗ! 
ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ άλλοι για τον τόπο σας και για σας τους ίδιους.»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου