Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

«Γκρέμισαν» τους τοίχους στο 5ο ΓΕΛ Αχαρνών

Προς Θεού! Μην πάει ο νους σας στο κακό. Διότι τα παιδιά της Ομάδας «Wave» του 5ου Γενικού Λυκείου Αχαρνών δεν είναι κακά παιδιά και δεν προκαλούν καταστροφές στο σχολειό τους. 
Τουναντίον μάλιστα. Θέλοντας να το ομορφύνουν, ζήτησαν την άδεια από τον Διευθυντή και τους καθηγητές τους κι «έσπασαν» το γκρίζο μερικών τοίχων με υπέροχες τοιχογραφίες. Απολαύστε τις εικόνες που μας έστειλαν στο mail του «Μενιδιάτη» περιγράφοντας τις μάλιστα, τα ίδια 
«Η τοιχογραφία δείχνει έναν τοίχο να σπάει κι από μέσα φαίνεται η τάξη με τους μαθητές που σηκώνουν όλοι το χέρι γιατί όλοι ξέρουν γι’ αυτό το θέμα που γράφει ο καθηγητής στο πίνακα. Το δολάριο συμβολίζει την οικονομική κρίση. Επίσης οι μαθητές κι ο καθηγητής είναι σχεδιασμένοι με φυσικά χαρακτηριστικά» 
«Στη δεύτερη τοιχογραφία απεικονίζονται δυο πλάνητες και στο φως του φεγγαριού ένας λύκος που ουρλιάζει» 
«Τέλος η τρίτη τοιχογραφία, δείχνει την γη με το φεγγάρι και το όνομα του σχολείου μας…»


Η ομάδα Wave αποτελείται απο τους Μουστούλα Σοφία, Μπούκη Ευφροσύνη, Σούλης Λευτέρης, Μιλητσοπούλου Κρύστη,  Μουστούλας Τάσος, Βαγγέλης Αλιαης και Κούρτη Αθηνά. 
Ένα μεγάλο μπράβο από εμάς, γιατί το να γεμίζει κάποιος  την καθημερινότητα των συνανθρώπων του κι εν προκειμένω των συμμαθητών του με χρώμα κι όμορφες εικόνες, στη γκρίζα εποχή που ζούμε δεν είναι λίγο… Είναι υπέροχο κι ελπιδοφόρο…  Εύγε παιδιά. 

1 σχόλια:

ΠΕΤΡΟΣ Β. ΚΟΥΡΤΗΣ είπε...

Μακάρι οι στόχοι σας να επαληθευτούν και στη συνέχεια να σας καμαρώσουμε ως σημαιοφόρους μιας αξιόλογης πρωτοβουλίας, με την ευχή το παράδειγμά σας να γίνει κτήμα της νέας γενιάς της Ελλάδας μας.........ΠΕΤΡΟΣ Β. ΚΟΥΡΤΗΣ

Δημοσίευση σχολίου