Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Πρεμιέρα για ΑΧΑΡΝΕΙΣ και Οδυσσέα Καμπόλη

Έντονη ήταν η παρουσία των πολιτικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην εκδήλωση
Tην κοινωνική αλληλεγγύη έθεσε ως πρωταρχικό στόχο της παράταξης «ΑΧΑΡΝΕΙΣ-ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ», ο υποψήφιος Δήμαρχος Οδυσσέας Καμπόλης. Μιλώντας, με αφορμή την κοπή της πίτας, το βράδυ της Παρασκευής, 14 Φεβρουαρίου, ενώπιον πεντακοσίων και πλέον ατόμων, ο υποψήφιος Δήμαρχος δεσμεύθηκε ότι ο ίδιος και η παράταξη θα αντιπαλέψουν τη μνημονιακή πολιτική και τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, που οδήγησαν τα λαϊκά στρώματα στην εξαθλίωση και αποδυνάμωσαν το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ξεκαθάρισε ότι οι «ΑΧΑΡΝΕΙΣ-ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» δεν θα ακολουθήσουν το δημαρχοκεντρικό μοντέλο διοίκησης. 
Αναφορικά με τους στόχους στο Δήμο Αχαρνών, τόνισε ότι προτεραιότητα θα αποτελέσει η τακτοποίηση των οικονομικών του Δήμου με στάση πληρωμών στα δάνεια του εξωτερικού, την αποπληρωμή των οποίων, όπως είπε, ανέλαβε το Ελληνικό Δημόσιο χωρίς να ερωτηθεί ο Δήμος Αχαρνών. Για τα δάνεια του εσωτερικού ζήτησε τη μείωση των τοκοχρεολυσίων ανάλογα με τη μείωση της κρατικής επιχορήγησης προς το Δήμο Αχαρνών. Επανέλαβε ακόμα τη θέση της παράταξής του ότι ο Δήμος Αχαρνών θα πρέπει να κηρυχθεί, λόγω των κοινωνικών του ιδιαιτεροτήτων, ως Δήμος εθνικής προτεραιότητας. 
Ως οραματικούς στόχους έθεσε την στέγαση όλων των σχολείων σε δημόσια κτίρια και την ενίσχυσή τους με διδακτικό προσωπικό, την παραχώρηση των στρατοπέδων στο Δήμο, την αξιοποίηση της δημοτικής ακίνητης περιουσίας και την επέκταση της Περιμετρικής Λεωφόρου Αιγάλεω, από τα Άνω Λιόσια μέχρι τη Λεωφόρο Κύμης, προσθέτοντας ότι Επιτροπή της παράταξής του επεξεργάζεται το Τεχνικό Πρόγραμμα, σε συνεργασία με τις Επιτροπές που λειτουργούν σε κάθε γειτονιά. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η προειδοποίησή του ότι ο ίδιος και η παράταξή του θα δώσουν σκληρές πολιτικές απαντήσεις ή θα ακολουθήσουν τη νομική οδό, εναντίον εκείνων που θα επιχειρήσουν να τη προσβάλουν ή να τη διαβάλουν. 
Στη σύντομη παρέμβασή του ο υπεύθυνος του τομέα Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Δήμαρχος Καισαριανής Σπύρος Τζόκας χαρακτήρισε τον Οδυσσέα Καμπόλη ως σύγχρονο Δικαιόπολη, θυμίζοντας τον πρωταγωνιστή της κωμωδίας του Αριστοφάνη «ΑΧΑΡΝΕΙΣ», που πάλεψε μόνος του να εναντίον της πολιτικής ελίτ της εποχής. 
Παρευρέθηκαν ακόμα οι Βουλευτές Αλέξης Μητρόπουλος, Γιώργος Πάντζας και Νάσος Αθανασίου, ο επιλαχών Βουλευτής Γιάννης Δέδες, η υποψήφια Περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου κι όλα τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Γιώργος Ροδάκης, ο Φρέντι Στάμος, ο Γρηγόρης Αλιφέρης, ο Γιάννης Στάμου, ο Λάμπρος Ραπτοτάσιος κι ο Ιάκωβος Ποθητός αλλά μια προσωπικοί του φίλοι, όπως η πρώην Δημοτική Σύμβουλος, Σίτσα Κατάρα. Τον Οδυσσέα Καμπόλη προλόγισε, αναφέροντας ότι είναι η τελευταία ελπίδα για τη σωτηρία της πόλης, επειδή, όπως είπε, είναι ικανός, έξυπνος και καθαρός, η δικηγόρος Ελένη Αλιφέρη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου