Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Επικίνδυνο το μπασκετάκι και η παιδική χαρά της Βίκτωρος Ουγκώ

Γεώργιος
Χριστακόπουλος 
Κύριε Δήμαρχε.
Πέρασαν αρκετές ήμερες από τα ''ακραία'' καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την πολύ μας. Παρ όλα αυτά οι μηχανισμοί αποπεράτωσης βλαβών, οι οποίες ενδεχόμενος να βλάψουν σε ανεπανόρθωτο βαθμό τον οποίο συντοπίτη μας, φαίνεται πως δεν ασχολήθηκαν με όλα τα προβλήματα που ανέκυψαν. 
Στον παιδότοπο Βίκτωρος Ουγκώ και Δημητρίου Δαμασκού έπεσε κι εκεί ένα τεράστιο δένδρο με αποτέλεσμα να διαλύσει στην κυριολεξία την περίφραξη του χώρου μπάσκετ-παιδική χαρά και να σπάσει κι ένα παγκάκι.
''Έχετε'' τεράστια υποχρέωση να διασφαλίσετε τον χώρο κλειδώνοντας τις τρεις πόρτες εισόδου πριν συμβεί το κάποιο δραματικό περιστατικό και μάλιστα σε ανήλικα παιδιά. Δεν τα βάζω με τον Δήμαρχο διότι δεν είναι δυνατόν να ασχολείται επί παντός επιστητού. Τα βάζω όμως με το στελεχιακό δυναμικό σας το οποίο μάλλον κρίνεται ανεπαρκές για τη διαφύλαξη της σωματικής ακεραιότητας των συμπολιτών μας. Ο Δήμος είναι στελεχωμένος από μηχανικό ασφαλείας, προβλέπεται από την δομή του?
Πιστεύω δε, ότι τα στελέχη σας, έπραξαν τα αυτονόητα, δηλ, να αποστείλουν αίτημα προς το πράσινο ταμείο χρηματοδότησης κατασκευών – ανακατασκευών προκείμενου να αποπερατωθεί σύντομα ο εν λόγο χώρος και να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. 
Παραθέτω φωτογραφικό υλικό προκείμενου να διαπιστώσετε και εσείς την επικινδυνότητα του χώρου.


ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ


Ο Γεώργιος Χριστακόπουλος είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Δημοτική Παράταξη «Νέα Πόλη Νέα Πνοή» του Θανάση Κατσιγιάννη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου