Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Πατρικός με Γονείς και Φιλικός με ΦΙΛΕΑ ο Αθηναγόρας

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΙΛΙΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΙΗΣΗΣ «ΝΙΚΟΣ ΛΑΔΑΣ» 
Ο Πρόεδρος της Φιλότεχνης Λέσχης Αχαρνών Θανάσης Κατάρας, ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Αχαρνών Κώστας Καρυδάκης, η Γραμματέας Γιώτα Γιαννάκου και τα μέλη της Ένωσης Ελένη Μότσια και Σωτήρης Κουφογιώργος έφυγαν από τα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης έχοντας εισπράξει την έμπρακτη στήριξη του Μητροπολίτη κ.κ. Αθηναγόρα 
Την στήριξή του στο Γονεϊκό κίνημα των Αχαρνών αλλά και στην Φιλότεχνη Λέσχη Αχαρνών εξέφρασε κατά την συνάντηση που είχε ο Μητροπολίτης Ιλίου αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ. Αθηναγόρας, με εκπροσώπους του Δ.Σ της Ένωσης Γονέων και του Προέδρου της Φιλότεχνης Λέσχης Αχαρνών Θανάση Κατάρα, με θέμα την υποστήριξη της Μητρόπολης σε προγραμματισμένες εκδηλώσεις. Ιδού το σχετικό Δελτίο Τύπου. 
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 23/13 
 Την Παρασκευή  08/11/13 και ώρα 11:30 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως συνάντηση εκπροσώπων του Δ.Σ της Ένωσης Γονέων και του Προέδρου της Φιλότεχνης Λέσχης Αχαρνών με τον Μητροπολίτη κ. Αθηναγόρα, με θέμα την υποστήριξη της Μητρόπολης σε προγραμματισμένες εκδηλώσεις. 
 Ο Σεβασμιότατος ανταποκρινόμενος άμεσα, έθεσε υπό την αιγίδα της Μητρόπολης τον Διαγωνισμό Ποίησης «Ν. ΛΑΔΑΣ» για μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων που συνδιοργανώνει η ΦΙΛΕΑ με την Ένωση, καθώς και την εκδήλωση βράβευσης των Εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπ/ση, μια  εκδήλωση που παραδοσιακά οργανώνεται από την Ένωση Γονέων και εκκρεμεί η απάντηση για συνδιοργάνωση από τον Δήμο Αχαρνών.
Ακολούθησε διαλογική συζήτηση για την εκκλησία την παιδεία την κοινωνία και τον πολιτισμό.

   ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                              Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
        Κώστας Καρυδάκης                                                                               Γιώτα Γιαννάκου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου