Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Α.0.ΓΥΠΑΕΤΟΙ ΑΧΑΡΝΩΝ - Δωρεάν η συμμέτοχη των παιδιών που χτύπησε την πόρτα τους η ανεργία


H ΟΜΙΛΙΑ  ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΟΥΛΑΚΕΛΗ

Αθλητές και αθλήτριες του Α.0.ΓΥΠΑΕΤΟΙ ΑΧΑΡΝΩΝ, Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, σας καλωσορίζω και σας εκφράζω ένα μεγάλο και θερμό ευχαριστώ για την σημερινή σας παρουσία . Μια παρουσία που έρχεται σε μια δύσκολη και επίπονη εποχή όχι μόνο για τον σύλλογό μας, αλλά και για όλη την κοινωνία μας, τα τεράστια και ποικιλόμορφα προβλήματα, πρωτίστως το οικονομικό ,είναι σίγουρο ότι μας έχουν επηρεάσει όλους ,σε όλες τις δραστηριότητές μας. Κάτω από αυτό το πρίσμα λοιπόν η σημερινή σας παρουσία,  επιβεβαιώνει σε ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, για άλλη μια φορά τούτο ( και ποια ομάδα θα πρέπει να αγαπώ αν όχι την δικιά μου ? ) δηλαδή και ποια ομάδα θα πρέπει να αγαπώ αν όχι τους ΓΥΠΑΕΤΟΥΣ μας ?, ιδιαίτερα τώρα που έχει αρχίσει να εδραιώνεται στη συνείδηση των ανθρώπων του αθλητισμού και όχι μόνο, για μεγάλα πετάγματα σε νέους ορίζοντες και με τα αγωνιστικά μας τμήματα σε πλήρη αγωνιστική δράση. Ακόμα και ποια ομάδα θα πρέπει να αγαπώ αν όχι τους ΓΥΠΑΕΤΟΥΣ μας, ? με τους πάνω από 80 εν ενεργεία αθλητές και Αθλήτριες από 5 έως 15 ετών με τα 6 αγωνιστικά τμήματα των τοπικών αγώνων αλλά και των συμμετοχών μας σε διεθνή Τουρνουά; Και τέλος, και ποια ομάδα θα πρέπει να αγαπώ αν όχι τους ΓΥΠΑΕΤΟΥΣ μας ? τον σύλλογο της περιοχής μας που η νέα φιλοσοφία του δεν είναι, και δεν θα πρέπει να είναι άλλη, από το να γαλουχεί τα νέα παιδιά σε δρόμους δημιουργικούς και παραγωγικούς, με πρώτο μέλημα τους την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ τους αλλά και το ΣΧΟΛΕΙΟ τους. 
Κυρίες, και κύριοι, Δεν είναι καθόλου εύκολη η προσπάθειά μας, να κατανοήσουν οι νέοι ότι πρώτα από όλα πρέπει να βάζουν τη μόρφωσή τους και παράλληλα να αθλούνται , πράγμα που πιστεύουμε ότι μπορεί να επιτευχθεί παρά τις δυσκολίες του χρόνου που έχουν στη διάθεσή τους ,για το λόγω αυτό επιδιώκουμε την συνεργασία με τα σχολεία τους για να γνωρίζουμε και την σχολική πορεία τους, και να θεσπίζουμε κίνητρα για τους αριστούχους μαθητές-αθλητές μας, (και για αυτό το λόγω έχουμε συστήσει επιτροπή που αποτελείται από γονείς εκπαιδευτικούς έτσι ώστε πιο έγκυρα να αξιολογήσουν τους σχολικούς ελέγχους που τα παιδιά μας είναι υποχρεωμένα να μας καταθέτουν στα τρίμηνα και τετράμηνα τους ,ώστε να γίνουν οι προγραμματισμένες με τιμητικές διακρίσεις -βραβεύσεις των αριστούχων μαθητών στα Ελληνικά αλλά και σε άλλη γλώσσα , στην μεγάλη αποχαιρετιστήρια εκδήλωση στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου τον Ιούνιο του 2013). Η ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΩΣΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ !!! ,
ΝΑΙ !!! μας απασχολεί καθημερινά. Γιατί θεωρούμε ότι μέσω της συλλογικής προσπάθειας και άμιλλας που έχουν μεταξύ τους οι νέοι, μπορούν να βγουν στη κοινωνία πιο σωστοί και χρήσιμοι άνθρωποι, προς το συμφέρον το δικό τους, της οικογένειάς τους ,του συλλόγου μας αλλά και της χώρας συνολικά. 
Όλοι οι νέοι μπορούν να γίνουν αθλητές , ορισμένοι όμως μπορούν να γίνουν και πρωταθλητές, αν δεν προσεχθούν όμως, ούτε και αυτοί που έχουν ταλέντο θα γίνουν.  Χιλιάδες είναι τα αρνητικά παραδείγματα, και προσπάθειά μας είναι το περίσσιο ταλέντο που υπάρχει στα μικρά τμήματά μας να αξιολογηθεί και αξιοποιηθεί ώστε να προωθηθεί προς την κατεύθυνση ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ μιας ΠΡΩΤΗΣ ομάδας ,ώσπου κάποια στιγμή να καταφέρουμε ο σύλλογός μας να στηρίζετε σε γηγενής αθλητές ,αλλά και σε καλά παιδιά που έρχονται στον σύλλογό μας από άλλα σωματεία να προσφέρουν την όποια βοήθειά τους. Κυρίες και κύριοι, Αγαπητοί φίλοι εφέτος ο σύλλογός μας κλείνει τα 8 χρόνια της ιστορίας του 8 χρόνια Αθλητικής και κοινωνικής προσφοράς προς τα νιάτα της πόλης μας και όχι μόνο. Το Δ.Σ του συλλόγου μας αισθανόμενο την ευθύνη τις διαιώνισης της ιστορίας του, θα προβεί σε κάποιες δραστηριότητες τιμώντας τα 8 χρόνια, με αποκορύφωμα την γιορτή λήξης όλων των αγωνιστικών υποχρεώσεων τον φετινό Ιούνιο, και προς σε αυτήν την κατεύθυνση σας προσκαλεί ΟΛΟΥΣ απλώνοντας το χέρι του σε ένδειξη φιλίας και ενότητας , δημιουργίας, και προσφοράς για το καλό τον παιδιών μας του συλλόγου μας ,της περιοχής μας : Ο Αθλητικός Όμιλος ΓΥΠΑΕΤΟΙ ΑΧΑΡΝΩΝ έχει ΟΡΑΜΑ και ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για το ΜΕΛΛΟΝ !!!
Προσπαθεί να λειτουργήσει με έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης ,τουλάχιστον σε θέματα οργάνωσης και να στηρίζεται σε σύγχρονες καινοτόμες αλλά και θεσμικές αντιλήψεις.
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΘΕΙ !!! σε έναν ολοκληρωμένο αθλητικό Όμιλο, με σωστές παροχές υπηρεσίας, με σύγχρονη λειτουργικότητα και κυρίως αγάπη για την τοπική και όχι μόνο αθλούμενη νεολαία. ΠΡΟΣΔΟΚΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ !!! ένας από τους καλύτερα οργανωμένους Αθλητικούς Ομίλους της περιοχής μας και όχι μόνο, και σε αυτή μας την προσπάθεια, ΕΠΙΖΗΤΟΥΜΕ , την ανιδιοτελή στήριξή ΟΛΟΝ τουλάχιστον ΟΣΟΝ ενστερνίζονται γενικότερα τις απόψεις μας !!!. Αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάει ο σύλλογός μας, η περιοχή μας ,αλλά και η χώρα ολόκληρη εμείς εδώ, στο RIVER CAMP και στον Α.0. ΓΥΠΑΕΤΟΙ ΑΧΑΡΝΩΝ δεν έχουμε την πολυτέλεια να δημιουργούμε αντιπαλότητες και αντιπαραθέσεις με κανέναν και για κανένα λόγο , ο καθένας είναι ωφέλιμος για τον σύλλογό μας και την ιστορία του. Ωστόσο δεν θα επιτρέψουμε και σε οποιονδήποτε να μπαίνει εμπόδιο με οποιονδήποτε τρόπο προκειμένου η υλοποίηση των σκοπών και στόχων μας να μεταβαίνει ομαλά προς το καλό ΟΛΩΝ μας, ιδιαίτερα δε,  των παιδιών μας. Και κλείνοντας την ομιλία του, απευθυνόμενος σε ΟΛΟΥΣ τους παρευρισκόμενους και στα πλαίσια της κοινωνικής παρουσίας των Γυπαετών τους ανακοίνωσε την νέα καινοτόμο προσφορά του συλλόγου που έχει να κάνει με τους άνεργους γονείς , και που λέει το εξής : όποιοι γονείς είναι άνεργοι αλλά με κάρτα ανεργίας τα παιδιά τους είτε νέες εγγραφές είτε παλαιότερες θα συμμετέχουν πλέον σε όλες τις υποχρεώσεις του συλλόγου ΔΩΡΕΑΝ !!!! 
Στην γιορτή μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν και οι : Βασίλης Οικονόμου, Βουλευτής Αττικής, Εύη Παντελιά , Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αχαρνών ,παίκτρια τις Γυναικείας ομάδας μας, Γιάννης Κασσαβός, Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης ΄΄ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΄΄– Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Πολυμενέας, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αχαρνών. Με FAX και τηλεφωνική επικοινωνία οι :Θανάσης Μπούρας ,Βουλευτής Αττικής ,τέως Υφυπουργός, και Νίκος Καντερές ,πρώην Βουλευτής Αττικής αιτιολόγησαν την απουσία τους λόγο ανειλημμένων υποχρεώσεων. Το κάθε τμήμα έκοψε και την πίτα του, και οι τυχεροί αθλητές και η αθλήτρια που τους έτυχε το νόμισμα και θα παραλάβουν αθλητικό υλικό του συλλόγου και είναι οι :
ΕΦΗΒΙΚΟ : Δημήτρης Αχτσής (Σετ προπόνηση), ΠΑΙΔΙΚΟ: Χρήστος Γκίκας ( Αντιανεμικό)
ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ: Λουκάς Παπαλουκάς (Σετ προπόνηση), ΤΖΟΥΝΙΟΡ : Νεκτάριος Χρήστου- (σετ προπόνησης)-Αντρέας Τσαπατσούλης (Αντιανεμικό), ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ/ΑΚΑΔΗΜΙΑ: Λάμπρος Κανατάς (Αθλητικό σετ), ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΜΗΜΑ : Χαρά Παπακυρίτση (Αντιανεμικό)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου