Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΤΟΥΡΟΣ: Πρέπει όλα τα σχολεία της πόλης να επισκεφθούν το Ορυκτολογικό Μουσείο του ΙΓΜΕ


Τη διαβεβαίωση ότι ο Δήμος θα προσπαθήσει να συμβάλει ώστε το Ορυκτολογικό Μουσείο του ΙΓΜΕ να γίνει πλουσιότερο έδωσε ο Δήμαρχος Αχαρνών Σωτήρης Ντούρος. Χαιρετίζοντας την Ημερίδα που διοργάνωσε το ΙΓΜΕ σε συνεργασία με το Δήμο Αχαρνών, ο Δήμαρχος τόνισε ότι θεωρεί αναγκαίο να επισκεφθούν το Μουσείο όλα τα σχολεία των Αχαρνών και πρόσθεσε πως θα κάνει το καλύτερο που μπορεί προς αυτή την κατεύθυνση. «Δεν είναι μια υπόσχεση από αυτές που δίνουν οι πολιτικοί, αλλά από αυτές που δίνουν οι πολιτικοί μηχανικοί», κατέληξε χαριτολογώντας ο Σωτήρης Ντούρος.

1 σχόλια:

Θωμάς Σταύρου είπε...

Συμφωνώ με το παραπάνω άρθρο του Κ.Δημάρχου,αλλά μήπως θα έπρεπε να σκεφτεί πως θα λειτουργήσουν τα σχολεία την επόμενη σχολική χρονιά και μετά τις επισκέψεις σε μουσεία?
Και μια ακόμα επισήμανση: Διάβαζω στα site και στις εφημερίδες μονο για γιορτές και πανυγήρια και εκδηλώσεις που συμεττέχει η Δημοτική αρχή(κατά το 95%). Δεν βλέπω πουθενά όμως να αναρωτιόμαστε πως θα επιβιώσει και θα ανπτυχθεί η πόλη μας.Δεν βλέπω τίποτα από αυτά που έλεγε ο Δήμαρχος ...για την πόλη μας
Ευχαριστώ

Δημοσίευση σχολίου