Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Οδυσσέας Καμπόλης: Η Διοίκηση έχει συνέχεια και απαιτεί συνέπεια



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Διοίκηση έχει συνέχεια και απαιτεί συνέπεια

Η Δημοτική Παράταξη Αχαρνείς "Μαζί Μπορούμε" και ο επικεφαλής της Οδυσσέας Καμπόλης σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συμμετέχει στο θέατρο του παραλόγου «πάντα οι άλλοι φταίνε». Παραμένουμε αντίθετοι, από θέση αρχής και αξιών, στη διαιώνιση και την μη επίλυση των προβλημάτων που αφορούν δομές και εργαζόμενους του Δήμου μας, αλλά και σεβόμαστε ως πρώτη προτεραιότητά μας την εντολή των δημοτών για καλύτερες συνθήκες και ποιότητα ζωής.
Οι παραιτήσεις Αντιδημάρχων, Προέδρων και οι μετακινήσεις αυτών σε Δημοτικές Παρατάξεις ουδόλως μας αφορούν, όπως δεν ενδιαφέρουν και την συντριπτική πλειοψηφία του Αχαρναϊκού λαού.
Επιλέγουμε να μη μεγεθύνουμε τα προβλήματα του Δήμου αλλά να συμβάλλουμε στην ταχεία επίλυση τους.
Επιπλέον, δηλώνουμε ότι είμαστε παρόντες καθημερινώς για τη λύση αυτών των προβλημάτων, που προκύπτουν και διογκώνονται τόσο από τους τακτικισμούς της δημοτικής αρχής, όσο και από την απαξιωτική στάση των δημοτικών συμβούλων, οι οποίοι απέχουν από τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου. Με αυτό τον τρόπο, όμως, μπλοκάρονται και δεν λαμβάνονται σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την λειτουργία δομών και την καθημερινότητα χιλιάδων συνδημοτών μας.
Προσηλωμένοι στο καθήκον μας συμβουλεύουμε τους δημοτικούς συμβούλους να σεβαστούν την εντολή των δημοτών.

Ηθική μας δέσμευση: Να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα!

Υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών Οδυσσέας Καμπόλης
Αχαρνείς - Μαζί Μπορούμε



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου