Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Υποψήφιοι Βουλευτές με την Δημοκρατική Ευθύνη οι συντοπίτες μας γιατροί Νικόλαος Τσάτσης και Αναστασία Μπράχου


Δύο ιδιαίτερα αγαπητά μέλη της Τοπικής Κοινωνίας,  μας εξέπληξαν ευχάριστα μέσα στις γιορτές. Το ιατρικό ζευγάρι στη ζωή, πορεύεται μαζί με στην Κεντρική Πολιτική Σκηνή.
 Όπως ανακοινώθηκε σε μεγάλη πολιτική εκδήλωση στις 17 Δεκεμβρίου του 2018 και οι δυο τους θα είναι υποψήφιοι βουλευτές, με τη "Δημοκρατική Ευθύνη". 

Το βέβαιο είναι πως αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την πόλη των Αχαρνών και του γειτονικού Δήμου Φυλής, η επιλογή της υποψηφιότητας τους καθώς και οι δυο τους αν και διατηρούν ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ, είναι γνωστό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, ότι δίνουν καθημερινές μάχες μέσα από την επιστήμη τους, στηρίζοντας συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη...


Νικόλαος Τσάτσης (Υποψήφιος στο Υπόλοιπό Δυτικής Αττικής) 
Ο Νίκος Τσάτσης γεννήθηκε το 1959 και κατάγεται από την Θεσπρωτία. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Αθηνών και ειδικεύτηκε στην Νευροχειρουργική και Τραυματιολογία. 
Έχει εργαστεί επί σειρά ετών στην Μ. Βρετανία όπου και έλαβε μεταπτυχιακούς τίτλους στην Φιλοσοφία, στην Βιοηθική, στην Θεραπεία του Άλγους και στις Νευροεπιστήμες. 
Έχει διατελέσει μέλος του επιστημονικού και ερευνητικού προσωπικού του University of Surrey, London. 
Ζει και εργάζεται στις Αχαρνές . Είναι ανεξάρτητος Δημ.οτικός Σύμβουλος στον Δήμο Αχαρνών.

Αναστασία Μπράχου (Υποψήφια στο Υπόλοιπό Ανατολικής Αττικής) 
Γεννήθηκε στην πρώην Σοβιετική Ένωση και επέστρεψε στην χώρα σε μικρή ηλικία. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Αθηνών και εξειδικεύτηκε στην Παιδιατρική στο Νοσοκομεία Παίδων Αγία Σοφία. 
‘Εχει εργασθεί σε μονάδες αντιμετώπισης της Μεσογειακής Αναιμίας. 

Ζει και εργάζεται στις Αχαρνές. Ήταν υποψήφια Δήμαρχος Αχαρνών το 2014 όπου έχει εκλεγεί επανειλημμένα Δημοτική Σύμβουλος.

Δείτε το ψηφοδέλτιο για την Ευρωβουλή και τις Εθνικές Εκλογές της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ στον παρακάτω σύνδεσμο: 

Για περισσότερα μπείτε στο ενημερωτικό site της Δημοκρατικής Ευθύνης 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου