Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Κίνηση ανθρωπιάς κι αλληλεγγύης από Παναγιώτη Γρηγοριάδη – Σωτήρη Αλεπού


Με ιδιαίτερη ευαισθησία και διακριτικότητα για άλλη μία φορά ο Παναγιώτης Γρηγοριάδης μαζί με τον Σωτήρη Αλεπού, προσέφεραν τρόφιμα και χρήματα σε φτωχές οικογένειες οι οποίες σήμερα όσο ποτέ άλλοτε έχουν ανάγκη από τέτοιου είδους αξιέπαινες πράξεις. 

Ο Παναγιώτης Γρηγοριάδης για περισσότερες από δύο δεκαετίες στηρίζει τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης μας. Άλλωστε αυτό ήταν και το εφαλτήριο της ενασχόλησής του με τα κοινά. Ο κ. Γρηγοριάδης μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και από όποια θέση κατείχε, πάντα στήριζε με σεμνότητα και σεβασμό τις οικογένειες και τους πολίτες που είχαν ανάγκη, είτε ως Αντινομάρχης που ποτέ δεν καταδέχτηκε να λάβει μισθό αλλά μέσω επιτροπής που είχε οριστεί διέθετε τα χρήματα σε φτωχές οικογένειες είτε ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Νέα Δύναμη" μέσω της οποίας εξακολουθεί να υπηρετεί τις ίδιες αξίες. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Σωτήρης Αλεπούς, είναι ένας άνθρωπος που προέρχεται από τους κόλπους της κοινωνίας των Αχαρνών, με μεγάλες ευαισθησίες και αντίστοιχα μεγάλη φιλανθρωπική δραστηριότητα στην περιοχή μας, που ποτέ μέχρι τώρα δεν ήρθαν στη δημοσιότητα αλλά ωστόσο αξίζει να αναφέρονται για να μιμηθούν και άλλοι συμπολίτες μας το παράδειγμά του. 

Οι οικογένειες τους καλωσόρισαν και τους ευχαρίστησαν για την τόσο ευγενική αυτή κίνησή τους. "Ένα ευχαριστώ και δημόσια είναι πολύ λίγο μπροστά στην αγάπη και την συμπαράσταση που λαμβάνουμε αυτές τις Άγιες Μέρες.", δήλωσε ένας πατέρας συγκινημένος. 

Τέτοιες πράξεις αλληλεγγύης πρέπει να έρχονται στην επιφάνεια, για να γίνουν κίνητρο και να παρακινούν και άλλους συνανθρώπους μας σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες καθώς μόνο έτσι θα παραδώσουμε στα παιδιά μας μια κοινωνία περισσότερο ανθρώπινη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου