Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

«Έβαλαν φωτιά» στην Πλατεία του Μενιδίου Τσαλίκης-Γιώτης


«ΤΑΡΑΧΗ»  ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΝΤΑΖΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018


Ξεσήκωσαν το νεαρόκοσμο του Μενιδίου, την Πέμπτη 12 Απριλίου 2018, δεύτερη μέρα του πανηγυριού της Ζωοδοόχου Πηγής, ο Δημήτρης Γιώτης και ο Γιώργος Τσαλίκης.

Οι δύο τραγουδιστές προκάλεσαν φρενίτιδα ενθουσιασμού στους θαυμαστές τους, τραγουδώντας δικές τους επιτυχίες, αλλά και αγαπημένα τραγούδια άλλων δημιουργών, που επιλέχθηκαν από προγράμματα σχεδιασμένα με μεράκι και γνώση των προτιμήσεων του κόσμου.
Με άψογο ήχο και φωτισμό και δεμένες ορχήστρες οι δύο καλλιτέχνες απέδειξαν ότι είναι σπουδαίοι διασκεδαστές κι ότι δεν βρίσκονται τυχαία στην πρώτη γραμμή του θεάματος. Και υπηρέτησαν με συνέπεια το στόχο να αποτελέσει το Μενίδι επίκεντρο της διασκέδασης του Λεκανοπεδίου για το τριήμερο μετά το Πάσχα.
Ας μην ξεχνάμε ότι στο Πανηγύρι έχουν εμφανιστεί μεγάλα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού, όπως ο δικός μας Μιχάλης Μενιδιάτης, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Άγγελος Διονυσίου, ο Αντύπας, η Άντζελα Δημητρίου, ο Χρήστος Μενιδιάτης  κά.
Άλλωστε, παραδοσιακά, το Πανηγύρι του Μενιδίου αποτελούσε θρησκευτικό και πολιτιστικό γεγονός για όλο το Λεκανοπέδιο, κάτι που προβλήθηκε στην φετινή Έκθεση Φωτογραφίας της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρίας Αχαρνών (ΙΛΕΑ) και του Ομίλου Φίλων της Δημοτικής Πινακοθήκης  ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΕΒΑΣ  ΚΛΙΚ ΕΔΩ.
Ήταν μια βραδιά που το κέφι «χτύπησε κόκκινο» και αναμένεται να συμβεί το ίδιο και την επόμενη:
Το βράδυ της Παρασκευής 13 Απριλίου 2018 ανεβαίνει στη σκηνή ο μεγάλος Λευτέρης Πανταζής που, λόγω του καλλιτεχνικού του διαμετρήματος και της ποντιακής του καταγωγής αποτελεί ίνδαλμα στο Μενίδι και στην ευρύτερη περιοχή. Προβλέπεται λοιπόν να «βουλιάξει» από κόσμο η κεντρική πλατεία της πόλης, από φανατικούς θαυμαστές του ΛΕ-ΠΑ που θα συρρεύσουν από όλα τα μήκη και πλάτη της πόλης. Ή, όπως θα έλεγε και ο ίδιος, να προκληθεί «ταραχή»… 












0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου