Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Σύσκεψη για θέματα Παιδείας στην Ανατολική Αττική



Τη Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με θέμα "Συζήτηση αναφορικά με τα προβλήματα στην εκπαίδευση στην Ανατολική Αττική" στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των δήμων Ανατολικής Αττικής και παρουσία του Υφυπουργού Παιδείας κ. Δημήτρη Μπαξεβανάκη, του Διευθύνοντας Συμβούλου της εταιρείας "Κτηριακές Υποδομές Α.Ε" κ. Βασίλη Καραγιάννη, αλλά και των Διευθυντών των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής κ.κ. Βασιλικής Ξυθάλη και Στέφανου Καπέλα, αντίστοιχα. 

Τον Δήμο Αχαρνών εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αχαρνών κ. Κώστας Καρυδάκης, ο οποίος στην εισήγησή του αναφέρθηκε στα εξής ζητήματα: 
1. Στην αύξηση της κρατικής επιχορήγησης για την κάλυψη των λειτουργικών και επισκευαστικών αναγκών των σχολικών μονάδων του Δήμου Αχαρνών 
2. Στη λήψη μέτρων για την προστασία μαθητικού πληθυσμού και φύλαξη σχολικών διδακτηρίων - τοποθέτηση σχολικών φυλάκων 
3. Στην κατασκευή σχολικών κτιρίων για την κάλυψη του συνεχώς αυξανόμενου μαθητικού πληθυσμού 
4. Στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των σχολικών κτιρίων και μεταγραφή τους από την ΚΤΥΠ Α.Ε. στο Δήμο Αχαρνών 
5. Στην επαναφορά των γραφείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και έδρας των Σχολικών Συμβούλων στο Δήμο Αχαρνών 
6. Στη συνέχιση του προγράμματος τοποθέτησης υπαλλήλων γενικών καθηκόντων στις σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και επέκτασή του στις σχολικές μονάδες δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 
ΚΑΡΥΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου