Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Συναγερμός στη Βαρυμπόπη - Πυροβολισμοί και καμένο ΙΧ στο δάσος




Συναγερμός σήμανε το ξημερώματα της Τετάρτης στην Αστυνομία και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία όταν δέχτηκαν κλήση για πυροβολισμούς και για ένα φλεγόμενο όχημα στην περιοχή της Βαρυμπόμπης. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για ένα κλεμμένο στο οποίο δίπλα του βρέθηκε μηχανισμός που χρησιμοποιείται για την ανατίναξη μηχανημάτων αυτόματης ανάληψης χρημάτων. 

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο έφτασε κλιμάκιο της Ασφάλειας Αχαρνών για να διαλευκάνει την υπόθεση που όπως όλα δείχνουν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. 

Να θυμίσουμε πως παρόμοια περιστατικά έχουν ξανά συμβεί κατά το παρελθόν καθώς η περιοχή «ενδείκνυται» για «ξεκαθαρίσματα λογαριασμών» ανθρώπων της νύχτας, αφού η κίνηση πεζών ή οχημάτων ειδικά τις νυχτερινές ώρες αλλά και η πυκνή βλάστηση είναι μεγάλη. 

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται το κλεμμένο αυτοκίνητο να είναι όχημα της συμμορίας που χτυπά ΑΤΜ με την μέθοδο «Plofkraak». Τέλος να υπενθυμίσουμε πως πριν λίγες μέρες κοντά στο σημείο που βρέθηκε σήμερα το καμένο αυτοκίνητο και συγκεκριμένα στο 17ο χλμ. της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας ανατινάχτηκε ΑΤΜ με τους δράστες όμως να μην καταφέρνουν να πάρουν τις κασετίνες με τα χρήματα και αμέσως τράπηκαν σε φυγή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου