Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Το Πασχαλινό μήνυμα του Σωτήρη Αλεπού



ΤΟ ΘΕΙΟ ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΟΔΟΔΕΙΚΤΕΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ 

Αυτές τις Άγιες Μέρες, αναλογιζόμενοι τη σημασία και την υπόσταση που έδωσε ο Χριστός στην ανθρώπινη ύπαρξη με την Γέννηση, τη Ζωή τα Πάθη, τη Σταύρωση και την Ανάστασή Του, θα πρέπει να αφυπνιστούμε και να κατανοήσουμε τις αξίες οι οποίες θα πρέπει να διέπουν την καθημερινότητα και τις πράξεις μας. 

Όλα όσα λείπουν από την ανθρωπότητα στις μέρες μας και δεν είναι άλλα από την ειρήνη, την ανθρωπιά, την καλοσύνη και τον αλτρουισμό ας έρθουν και πάλι στον κόσμο μέσα από την Ανάσταση που σηματοδοτεί την νέα ζωή, την αλλαγή και την μετάνοια. 

Στον διαρκή αγώνα όλων μας για ένα καλύτερο αύριο που θέλουμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας, το μήνυμα της Ανάστασης που ακολουθεί τη Θυσία του Χριστού θα πρέπει να γίνει οδοδείκτης κάνοντας την κοινωνία μέσα στην οποία ζούμε, οικογένειά μας. 

Η πόλη των Αχαρνών, ανέκαθεν κρατούσε και κρατά ψηλά το θρησκευτικό της φρόνημα με τους πολίτες να γίνονται κοινωνοί του θείου δράματος και της Ανάστασης. 

Η ζωή που ανέτειλε από τον Τάφο του αναστάντος Κυρίου και το Φως της ελπίδας που χαρίζει ο Θεάνθρωπος με την Ανάστασή Του, εύχομαι να στεριώνει τις ελπίδες μας, να εγγυάται τη ζωή μας και να αναστηλώνει τις προσδοκίες μας. 

Σωτήρης Αλεπούς
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος «Νέα Δύναμη» 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου