Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Το Πασχαλινό Μήνυμα του Παναγιώτη Γρηγοριάδη


ΤΟ ΑΝΕΣΠΕΡΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ 

Η Μεγάλη Εβδομάδα μέσα από την οποία οδηγούμαστε στην κορύφωση του δράματος της Σταύρωσης του Θεανθρώπου αλλά και της μεγαλειώδους Ανάστασής Του, στέλνει ένα σπουδαίο μήνυμα σε ολόκληρη την ανθρωπότητα. 

Ως κοινωνία θα πρέπει να γίνουμε έμπρακτα αποδέκτες αυτού του μηνύματος και να προσπαθήσουμε ο καθένας ξεχωριστά αλλά και όλοι μαζί να φτιάξουμε μία κοινωνία που θα βασίζεται στην αλληλεγγύη, την ανθρωπιά, την κατανόηση και την προσφορά. 

Η δοκιμασμένη ελληνική κοινωνία έχει αποδείξει, ότι το πιο ισχυρό όπλο της στους δύσκολους καιρούς είναι η ανθρωπιά, η οποία χαρίζει ελπίδα, αισιοδοξία και δύναμη για να καταφέρουμε και πάλι να ξεπεράσουμε τα εμπόδια. 

Στην πόλη μας, η οποία βάλλεται από την οικονομική κρίση και την ανεργία, υπάρχουν πολλές οικογένειες οι οποίες έχουν ανάγκη και αντιμετωπίζουν θέμα επιβίωσης. 

Ως αιρετοί εκπρόσωποι του τόπου, πρώτοι εμείς θα πρέπει να δώσουμε το παράδειγμα και να σταθούμε δίπλα σε κάθε οικογένεια που έχει ανάγκη, προσφέροντας με όποιον τρόπο μπορούμε τη βοήθειά μας και επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά ότι η κοινωνία των Αχαρνών βασίζεται στην αλληλεγγύη, το φιλότιμο και την προσφορά προς το συνάνθρωπο. 

Εύχομαι ολόψυχα το Ανέσπερο Φως της Ανάστασης του Θεανθρώπου να φωτίσει τις καρδιές μας, να οδηγεί τις πράξεις μας, να σκορπίζει αισιοδοξία και να χαρίσει σε ολόκληρη την ανθρωπότητα ειρήνη και αγάπη. 

Παναγιώτης Γρηγοριάδης
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «Νέα Δύναμη»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου