Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Θρηνεί η κοινωνία των Ποντίων των Αχαρνών για τον θάνατο της 37χρονης Μπέλλας Ποιμενίδου

... σήμερα το απόγευμα η εξόδιος ακολουθία


Συντετριμμένη είναι η κοινωνία των Ποντίων στην περιοχή των Αχαρνών, και συγκεκριμένα στη συνοικία του Αγίου Ιωάννη Ρώσου, από τον θάνατο της 37χρονης Μπέλλας Ποιμενίδου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr, τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα κι ενώ η Μπέλλα επέστρεφε από διασκέδαση, ο 29χρονος οδηγός του επιβατικού αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν, έχασε τον έλεγχο του οχήματος για άγνωστους λόγους, στην λεωφόρο Κηφισού στο ύψος του Ρέντη, προσέκρουσε στο μεταλλικό στηθαίο και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της 37χρονης και τον ελαφρύ τραυματισμό του ιδίου. 

Στο σημείο αμέσως έφτασαν ασθενοφόρα και η Τροχαία. Η 37χρονη μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, όπου και κατέληξε περίπου στις 10 το πρωί. 

Η Μπέλλα Ποιμενίδου ήταν μητέρα δύο ανήλικων παιδιών.
Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 17:00 στο νέο κοιμητήριο Αχαρνών. Κατά τα ποντιακά τελετουργικά έθιμα θα την συνοδεύσουν περπατώντας από το σπίτι της μέχρι το νεκροταφείο. 

«Βάψαμε τα αυγά μαύρα», είπε στο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr βαθιά συγκλονισμένος ο ξάδελφός της, Γιάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος ανέφερε, επίσης, ότι την είχε σαν αδελφή του. «Ήταν η ψυχή της παρέας», τονίζει. «Σε όλα ήταν παρών και δημιουργούσε ένα κλίμα χαράς και διασκέδασης», αναφέρει. Πρόθυμο άτομο, που όποιος της ζητούσε την βοήθεια της δεν μπορούσε να του αρνηθεί, καταλήγει. 

Στο ίδιο κλίμα κι ένας άλλος ξάδελφός της, ο Φίλιππος Παρχαρίδης, που η ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr —εντελώς συμπτωματικά— είχε προγραμματίσει να επισκεφθεί το σπίτι του, ανήμερα του Πάσχα, με σκοπό να καταγράψει το φαγοπότι και το γλέντι των Ποντίων τη συγκεκριμένη μέρα. Ο ίδιος αναφέρει ότι είχαν ετοιμάσει τα πάντα (τεράστια ηχεία, κονσόλες, ψησταριές, κ.λπ.) αλλά δυστυχώς το κακό νέο τους άλλαξε τα σχέδια. 

Συγκλονίζουν οι κόρες της στο Facebook
Η Μπέλλα «αφήνει» πίσω της δύο ορφανά, από μητέρα, ανήλικα κορίτσια: την 17χρονη Φρόσω και 14χρονη Βιολέτα, οι οποίες μέσα από το Facebook μιλούν για τη μοναδική τους μητέρα και ραγίζουν καρδιές.
Βασίλης Καρυοφυλλίδης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου