Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στην εφορία ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις

ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΝΙΔΙΟΥ



Μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΟΥ Αχαρνών πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης 15 Φλεβάρη Σωματεία και Φορείς που συσπειρώνονται στη Λαϊκή Επιτροπή του Μενιδίου και αντιδρούν στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις που επεκτείνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ακόμα και για χρέη προς το Δημόσιο.
Στη συγκέντρωση χαιρέτισε ο Καπλάνης Ιάσονας, πρόεδρος του Συνδέσμου Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων του Δήμου Αχαρνών (ΣΕΒΑ), όπου ανέδειξε την άσχημη κατάσταση που βρίσκονται οι συνάδελφοί του.
Οι συγκεντρωμένοι κατήγγειλαν την έντονη παρουσία της αστυνομίας, ακόμα και δυνάμεων της ΟΠΚΕ. Πράγμα που δείχνει τον προσανατολισμό που έχουν αυτές οι δυνάμεις. Καθώς όλο το προηγούμενο διάστημα έχουν αυξήσει την παρουσία τους στην ευρύτερη περιοχή υποτίθεται για να αντιμετωπίσουν το οργανωμένο έγκλημα, αλλά όπως φαίνεται ο προσανατολισμός τους είναι να χτυπήσουν τον αγωνιζόμενο λαό και το οργανωμένο εργατικό - λαϊκό κίνημα.
Αντιπροσωπεία των σωματείων συναντήθηκε με την διευθύντρια της υπηρεσίας και της κατέθεσαν τα αιτήματά τους. Η ίδια δήλωσε αναρμόδια να κάνει το οτιδήποτε, καθώς είναι υπάλληλος και θα κάνει ό,τι πει η κυβέρνηση.
Τους συγκεντρωμένους ενημέρωσε ο Αλεξίου Μάρκος πρόεδρος των Συνταξιούχων ΙΚΑ Αχαρνών ο οποίος κάλεσε σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο στις 21 Φλεβάρη 18.30 στην Ομόνοια και πορεία στο υπουργείο Οικονομικών.
Δείτε τα βίντεο:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου