Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Χτύπησε κόκκινο το κέφι στο 13ο Ηπειρώτικο Αντάμωμα












Δελτίο Τύπου - Ευχαριστίες 

Από πού να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε με τα όσα συνέβησαν το Σάββατο το βράδυ στον Προφήτη Ηλία Αχαρνών. 
Το “ευχαριστώ” είναι πολύ μικρό για τα πάνω από 1300 άτομα που παρευρέθηκαν στην ετήσια γιορτή της Ένωσης Ηπειρωτών Αχαρνών. 
Πανδαισία χορευτικών μικρών και μεγάλων, κέφι, χορός , χαμόγελα και ξημέρωμα με τον ήχο της ηπειρώτικης μουσικής να ξεχειλίζει και να μαγεύει. 
Ευχαριστούμε τόσο πολύ τον κόσμο που μας συνόδεψε σ' αυτό το υπέροχο ταξίδι της παράδοσης μας.
Ιδιαίτερη μνεία στις χορευτικές ομάδες της Ένωσης Ηπειρωτών Αχαρνών και Ιλίου που για μια ακόμη φορά εντυπωσίασαν με το ύφος και την απόδοση των χορών της ιδιαίτερης πατρίδας μας, της Ηπείρου. 

Θα σταθούμε στο εξαιρετικό δρώμενο αφιερωμένο στον Μενούση από την παιδική ομάδα της Ένωσης μας, στην καταπληκτική ομάδα της Ένωσης Ηπειρωτών Ιλίου που μας ταξίδεψε στο ακριτικό Πωγώνι και τέλος στην ενήλικη ομάδα της Ένωσης μας που μας μετέφερε χορευτικά στο Συρράκο.
Συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά στον ακούραστο και αεικίνητο δάσκαλο μας Θεοφάνη Μεντή για την άψογη παρουσίαση των χορευτικών μας, την συνεισφορά του στον σύλλογο και τον αστείρευτο ζήλο που επιδεικνύει τόσα χρόνια.
Ύστερα από πολλά χρόνια είχαμε την τιμή και την χαρά να φιλοξενήσουμε την χορευτική ομάδα της Ένωσης Ηπειρωτών Ιλίου που μας κατέπληξε για μια ακόμη φορά με τις ικανότητες και το ύφος της.
Τέλος, θέλουμε να εκφράσουμε τα άπειρα συγχαρητήρια μας για την εθελοντική ομάδα της Ένωσης Ηπειρωτών Αχαρνών που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε αυτό το πανηγύρι να είχε αυτή την τεράστια επιτυχία. Ειλικρινά υποκλινόμαστε στην απίστευτη δύναμη που επιδείξατε.
Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από το 13ο Ηπειρώτικο Αντάμωμα στον γραφικό λόφο του Προφήτη Ηλία Αχαρνών 




















































































Ιδού κι ένα χαρακτηριστικό live από το αστείρευτο κέφι στις 3 τα ξημερώματα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου