Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Πως ο Κασσαβός ξαναβρέθηκε στο νοσοκομείο

Το πρόβλημα υγείας του Κασσαβού είχε γίνει ορατό από το βίντεο του ALPHA για τα επεισόδια στο σιδηροδρομικό σταθμό
Όταν, τον περασμένο Νοέμβριο ο Γιάννης Κασσαβός είχε οδηγηθεί άρον-άρον στην εντατική με έμφραγμα, οι γιατροί τον συμβούλεψαν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός.
Βγαίνοντας από το νοσοκομείο ο Κασσαβός έκανε αυτό που κάνουν όλοι όσοι ζουν μια τέτοια εμπειρία. Έβαλε ένα στοιχειώδες πρόγραμμα και υιοθέτησε μερικές καλές συνήθειες που πρέπει όλοι να ακολουθούμε. Περπατούσε, πρόσεχε τη διατροφή του και περιόρισε τις κοινωνικές του υποχρεώσεις.
Τον τελευταίο καιρό είχε εγκαταλείψει αυτές τις καλές συνήθειες. Το πρόβλημα με το Παρατηρητήριο τον έβγαλε εκτός προγράμματος και τον φόρτωσε άγχος.
Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η απώλεια του μικρού Μάριου και όλα όσα επακολούθησαν.
Στην προσπάθειά του να βρεθεί στο πλευρό της οικογένειας του Μάριου, αλλά και να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του κόσμου, καταπονήθηκε ακόμα περισσότερο.
Στην σύγκρουση με την Αστυνομία στο Σιδηροδρομικό Σταθμό τα πράγματα χειροτέρεψαν. Στο βίντεο του ALPHA είναι κατάχλωμος και αμέσως μετά τη φραστική αντιπαράθεση με τον επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης δείχνει ταλαιπωρημένος. "Έχουμε παιδιά μαζί μας, εγώ είμαι καρδιοπαθής, μη ρίχνετε δακρυγόνα" του είπε.
Στη συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την επομένη, φίλοι του λένε ότι τους εξομολογήθηκε πως ζαλιζόταν κι ότι είχε ξεχάσει να πάρει τα φάρμακά του.
Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο…
Το συμπέρασμα είναι ότι αφενός πολλές φορές ξεπερνάμε τους εαυτούς μας αγνοώντας τα όρια μας κι αφετέρου ότι τα προβλήματα μπορούν να συνθλίψουν κάθε άνθρωπο.
Άρα αυτό που χρειάζεται είναι προτεραιότητα στην υγεία και αναζήτηση συναίνεσης.  
Γιατί δεν είμαστε αθάνατοι…
Δείτε καρέ-καρέ το πρόβλημα της υγείας του Κασσαβού στο βίντεο του ALPHA:

Δείτε το βίντεο του ALPHA:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου