Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Σύσκεψη Βουλευτών Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ για τα προβλήματα στις Αχαρνές


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τη Δευτέρα 12 Ιουνίου πραγματοποίησαν στη Βουλή δεύτερη σύσκεψη οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Αττικής Αριστείδης Μπαλτάς, Γιώργος Πάντζας, Νάσος Αθανασίου, Πάνος Σκουρολιάκος και Γιάννης Δέδες μαζί με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ της Ανατολικής Αττικής και της περιοχής των Αχαρνών για το σοβαρό ζήτημα που έχει προκύψει στο δήμο Αχαρνών μετά τον τραγικό χαμό του 11χρονου μαθητή.
Η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη αρχικά να γίνει παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκα, γεγονός που δεν κατέστη τελικά εφικτό λόγω της άμεσης μετάβασης του υπουργού στη Λέσβο, μετά τον ισχυρό σεισμό που έπληξε την περιοχή.

Στην συζήτηση κατατέθηκαν συγκεκριμένες προτάσεις όπως η μετεγκατάσταση του αστυνομικού τμήματος, εντός της περιοχής που παρατηρείται υψηλή εγκληματικότητα, αλλά και να παραμείνει ενισχυμένη η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή. Κατατέθηκε και η πρόταση να υπάρξει διυπουργική σύσκεψη ώστε να υπάρξει ένας συνολικός σχεδιασμός για τα προβλήματα της Δυτικής Αττικής.

Οι βουλευτές τόνισαν ότι είναι κατανοητή η ανησυχία του κόσμου. Ωστόσο σημείωσαν ότι το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό και πολύπλοκο για να γίνεται αντικείμενο μικροκομματικής εκμετάλλευσης, όπως επιχειρείται από κύκλους της Νέας Δημοκρατίας. Τέτοιες πρακτικές δίνουν λαβή σε ακροδεξιά στοιχεία που εκμεταλλεύονται τις εύλογες και υγιείς διαμαρτυρίες των κατοίκων, προκαλώντας απαράδεκτα επεισόδια και που μπορεί να μας φέρουν μπροστά σε πολύ δυσάρεστες εξελίξεις.

«Από την πλευρά μας , εργαζόμαστε με τα συναρμόδια υπουργεία ώστε με κάθε νόμιμο τρόπο να επανέλθει η κανονικότητα και το αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους των Αχαρνών. Άμεσα αναμένονται αποφάσεις», τόνισαν οι βουλευτές.
Οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Αττικής
Αριστείδης Μπαλτάς
Νάσος Αθανασίου
Πάνος Σκουρολιάκος
Γιώργος Πάντζας
Γιάννης Δέδες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου