Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Μέτρα για την πάταξη της παραβατικότητας στο Μενίδι ανακοινώνει αύριο Τετάρτη 13 Ιουνίου το Υπουργείο

ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ


Το Υπουργείο έχει τη πολιτική βούληση να καταστείλει την παραβατικότητα και να εμπεδώσει το αίσθημα ασφάλειας στις Αχαρνές, διαβεβαίωσε ο αναπλ. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας το Δήμαρχο Γιάννη Κασσαβό, τους Αντιδημάρχους Παναγιώτη Πολυμενέα και Στάθη Τοπαλίδη και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Σωτήρη Ντούρο και Σπύρο Βρεττό και του γονεϊκού κινήματος, Σωτήρη Κουφογεώργο.
Η αντιπροσωπεία του Δήμου Αχαρνών επισκέφτηκε τον Υπουργό το απόγευμα της Τρίτης, 13 Ιουνίου 2017, για να εκφράσει την αγανάκτηση των κατοίκων που διαδήλωναν έξω από το Υπουργείο ζητώντας να μπει τέλος στην παραβατικότητα που επικρατεί στην πόλη.  
Ο Υπουργός πρόσθεσε ότι με εντολή του ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβαλάς θα ανακοινώσουν το πρωί της Τετάρτης 14 Ιουνίου τα μέτρα (σχέδιο δράσης) που θα ληφθούν προς την κατεύθυνση αυτή.
Από την πλευρά του ο Δήμος Αχαρνών τηρεί στάση αναμονής, αλλά από όλους εκφράζονταν επιφυλάξεις ως προς την αξιοπιστία του Υπουργείου. «Ο Δήμαρχος έχει επισκεφτεί πολλές φορές το Υπουργείο και δέχθηκε διαβεβαιώσεις ότι το πρόβλημα θα λυθεί. Όμως το αποτέλεσμα δε δικαίωσε την ηγεσία του Υπουργείου και της ΕΛΑΣ» υπογράμμιζαν.
Δείτε φωτό από τη συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Προστασίς του Πολίτη:





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου