Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Ο Αθλητισμός εμπνέει τους μαθητές των Αχαρνών …

Άκρως πετυχημένη και με μεγάλη συμμετοχή ο 2ος μαθητικός διαγωνισμός ζωγραφικής που διοργάνωσαν Ένωση Γονέων - Φιλότεχνη και Δήμος Αχαρνών














Με μεγάλη συμμετοχή από εννέα δημοτικά σχολεία των Αχαρνών και εβδομήντα πέντε μαθητές πραγματοποιήθηκε ο 2ος Μαθητικός Διαγωνισμός Ζωγραφικής με θέμα «Ο Αθλητισμός στη ζωή μας» που συνδιοργάνωσαν η Ένωση Γονέων Αχαρνών και η Φιλότεχνη Λέσχη υπό την αιγίδα του Δήμου Αχαρνών.

Η επιβράβευση των νικητών ήρθε το βράδυ της Κυριακής 7 Μαΐου στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Αχαρνών, ενώ στην πάνω αίθουσα (εκθεσιακός χώρος του Δημαρχείου) θα βρίσκονται ως τις 10 Μαΐου τα υπέροχα έργα των μικρών μαθητών, γεμάτα έμπνευση και ηχηρά πολύχρωμα μηνύματα! 

Οι τρεις πρώτοι νικητές αυτή τη φορά ήταν γένους αρσενικού, καθώς όπως φαίνεται ο Αθλητισμός εμπνέει τα αγόρια λίγο, περισσότερο!
Έτσι ο 1ο βραβείο έλαβε, ο μαθητής της Ε’ του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών, Γιάννης Βεντούρης, το 2ο βραβείο κέρδισε ο μαθητής του 12ου Δημοτικού, Παναγιώτης Μιχαηλίδης και το 3ο βραβείο, ο μαθητής του 3ου δημοτικού Μιχαλάκης Δημοσθένης. 
Επαίνους έλαβαν οι μαθητές και οι μαθήτριες : Μπουρβάνης Χρήστος, Γαριδάρη Άρτεμις και Αθανασοπούλου Καλλιόπη. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το έπαθλο για το 1ο βραβείο ήταν μία υποτροφία διάρκειας ενός έτους στα τμήματα Καλλιτεχνικών της ΔΗ.Κ.Ε.Α, ενώ στο 2ο και 3ο βραβείο δόθηκαν υποτροφίες για το 50% των διδάκτρων. 
Επίσης, τα τρία πρώτα βραβεία κέρδισαν σύνεργα ζωγραφικής, ενώ τιμητικούς επαίνους έλαβαν όλοι οι συμμετέχοντες μαθητές και μαθήτριες. 

Φιλόξενοι οικοδεσπότες της βραδιάς οι Πρόεδροι Σωτήρης Κουφογεώργος και Ειρήνη Μπαϊρακτάρη αλλά και όλα τα μέλη της Ένωσης Γονέων και της Φιλότεχνης Λέσχης Αχαρνών φρόντισαν ώστε να μη λείψει τίποτα από κανέναν, ενώ το παρών έδωσαν και συνεχάρησαν του μαθητές, ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός, η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ Μαρία Ναυροζίδου, ο Πρόεδρος της Α’ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Κώστας Καρυδάκης, η πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Αχαρνών Γιώτα Γιαννάκου και πολύς κόσμος. 

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη βραδιά των απονομών



















Πάρτε και μια γεύση από τα έργα των παιδιών που θα μείνουν στο χώρο ως τις 10 Μαΐου























0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου