Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Μήνυμα εθελοντισμού το Let's do it Greece στον Δήμο Αχαρνών


Απόλυτη επιτυχία σημείωσε η φετινή συμμετοχή του Δήμου Αχαρνών στη μεγαλύτερη εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού της χώρας Let’s do it Greece!
Πολίτες, σύλλογοι και φορείς του Δήμου Αχαρνών συναντήθηκαν την Κυριακή 2 Απριλίου σε διάφορα σημεία και καθάρισαν περιοχές από σκουπίδια και μπάζα με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Καθαριότητα και της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου Αχαρνών. 

Ο Σύλλογος Κατοίκων Μπόσκιζας στην περιοχή της Μπόσκιζας, η Airsoft Hellas στους πρόποδες της Πάρνηθας – με τη συμμετοχή εθελοντών από τις Φιλιππίνες, ο σύλλογος "Κοινωνικό έργο Προσφέρω" στο Κεντρικό Μενίδι, ο Αθλητικός Σύλλογος Αναγέννηση Θρακομακεδόνων στους Θρακομακεδόνες, οι Εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας Ολυμπιακού Χωριού στο Ολυμπιακό Χωριό, το 8ο Γυμνάσιο Αχαρνών στην περιοχή του Προφήτη Ηλία και το 14ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου, έστειλαν το δικό τους μήνυμα συνεργασίας και του εθελοντισμού. 

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Θοδωρής Συρινίδης και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Πολύκαρπος Παπαδόπουλους, συντόνισαν μηχανήματα και προσωπικό του Δήμου Αχαρνών για την περισυλλογή των απορριμμάτων. 

Με αφορμή την επιτυχημένη δράση Let's do it Greece στον Δήμο Αχαρνών για το 2017 ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός δήλωσε:
"Οι συμπολίτες μας που με προθυμία και χαρά συμμετείχαν στην εθελοντική δράση Let's do it Greece για το 2017, έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους για τη φύση και για την πόλη που ζουν και εργάζονται και έδωσαν το δικό τους μήνυμα ελπίδας και ανιδιοτελούς προσφοράς.
Πράξεις εθελοντισμού όπως αυτή, αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη σημασία με τη συμμετοχή νέων ανθρώπων και μαθητών. Ο Δήμος Αχαρνών υποστηρίζει και ενισχύει με κάθε μέσο, πράξεις εθελοντισμού και ενεργούς συμμετοχής". 

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα
















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου