Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Σε πρώτο πλάνο η Τοπική Αυτοδιοίκηση στη ΔΗΜ.ΤΟ Αχαρνών – Θρακομακεδόνων

Παρόντες στην πολιτική εκδήλωση επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων – Υποψήφιοι Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Η ΔΗΜ. Τ.Ο Αχαρνών Θρακομακεδόνων και ο τομέας τοπικής αυτοδιοίκησης στο πλαίσιο δράσης της προσκάλεσε στην πόλη μας τον Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας Κον Αναστάσιο Γαϊτάνη. 

Ο κος Γαϊτάνης τόνισε ότι η Γραμματεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης έχει αναδείξει το σημαντικό ζήτημα της αλλαγής του παραγωγικού μοντέλου της χώρας από συγκεντρωτικό που είναι σήμερα σε ένα νέο σύστημα, ισχυρών τοπικών κέντρων-πόλων ανάπτυξης καθώς και την συμβολή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στα ζητήματα αυτά. 

Ανέφερε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πρέπει να έχει αποφασιστικό ρόλο σε θέματα λειτουργίας της και να μην παρακάμπτεται από την κεντρική διοίκηση. Η συζήτηση που ακολούθησε ανέδειξε την μεγάλη ικανοποίηση των τοπικών κοινωνιών και των φορέων τους και την διάθεση συνεργασίας με ερευνητικούς και πολιτικούς φορείς για την διαμόρφωση στρατηγικών τοπικής ανάπτυξης. Κατατέθηκαν δε κι ενδιαφέρουσες προτάσεις από τους συμμετέχοντες καταδεικνύοντας την αγάπη τους για την πόλη και τα σοβαρά προβλήματα της οι οποίες συζητήθηκαν διεξοδικά με δέσμευση να επαναληφθεί σύντομα ο γόνιμος διάλογος μεταξύ τους. 

Στην συζήτηση ήταν παρόντες οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ Βρεττός Σπύρος Βρεττός Μιχάλης Γρηγοριάδης Παναγιώτης Αναστάσιος Κατάρας Γιώργος Γιαμαρέλος Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος Όλγα Ποιμενίδου Κοσμίδης Παναγιώτης οι οποίοι ανέδειξαν τα προβλήματα της περιοχής και τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Αχαρνών. 

Συντονιστές της συζήτησης οι τομεάρχες του τομέα τοπικής αυτοδιοίκησης της ΔΗΜ.Τ.Ο κκ Λουμάκος Οικονόμου Βλαχοδήμος. 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΛΑΧΟΥ 

Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου