Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Φαντασία, μουσικές και σημαντικά μηνύματα στην εκδήλωση του 24ου Δημοτικού Αχαρνών για το πρόγραμμα Comenius


Η Διευθύντρια του 24ου Αναστασία Κατσαφάρου ευχαρίστησε θερμά για τις τοιχογραφίες που έφτιαξαν στον Σχολείο τις μαθήτριες Λυκείου Ευφροσύνη Μπούκη και Κρύστη Μηλιτσοπούλου

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών», ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Αχαρνών Κώστας Καρυδάκης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Αχαρνών Σωτήρης Κουφογεώργος, η Γραμματέας της Ένωσης Έλενα Μότσια και Σχολική Σύμβουλος του 24ου δημοτικού σχολείου Αχαρνών

Ο δάσκαλος εικαστικών του 24ου φιλοτέχνησε τον μικρό πρίγκιπα που...πέταξε,  στο διαστημικό περιβάλλον που φιλοτέχνησαν τα κορίτσια
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΜΠΟΥΚΗ


Στο πρόγραμμα comenius συμμετέχει το 24ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών που τον Οκτώβρη διοργάνωσε στο πλαίσιο της συμμετοχής του, μια υπέροχη γιορτή. 
Στην αρχή της εκδήλωσης η Διευθύντρια του 24ου Αναστασία Κατσαφάρου ευχαρίστησε θερμά για τις τοιχογραφίες που έφτιαξαν στον Σχολείο τις μαθήτριες Λυκείου Ευφροσύνη Μπούκη και Κρύστη Μηλιτσοπούλου.
Η γιορτή συνεχίστηκε, με ένα υπέροχο τραγούδι από τους μικρούς μαθητές αλλά και με παραδοσιακούς χορούς. 
Εν συνεχεία, τα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα comenιus μαζί και με άλλα παιδιά του 24ου δημοτικού, δημιούργησαν μια μικρή παράσταση με φράσεις από την γλώσσα τους και με υπέροχους ήχους που δημιούργησαν με το σώμα τους… Τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μάγεψε και η ποντιακή λύρα ενός από τους μαθητές του σχολείου. 
Στο μεταξύ, τα παιδιά της Πέμπτης κι Έκτης Δημοτικού έστειλαν ένα σημαντικό μήνυμα για την αγάπη μεταξύ των ανθρώπων μέσα από ένα παιγνίδι με καρτέλες, το τραγούδι τους, αλλά και τα πολύχρωμα μπαλόνια που πέταξαν στο τέλος της εκδήλωσης. 
Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών», ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Αχαρνών Κώστας Καρυδάκης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Αχαρνών Σωτήρης Κουφογεώργος, η Γραμματέας της Ένωσης Έλενα Μότσια και Σχολική Σύμβουλος του 24ου δημοτικού σχολείου Αχαρνών. 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι τις μαθήτριες Ευφροσύνη Μπούκη και Κρύστη Μηλιτσοπούλου, βοήθησαν για τις υπέροχες τοιχογραφίες τους παρέχοντας τους ότι χρειάστηκαν, η διευθύντρια του σχολείο Κατσαφάρου Αναστασία, ο δάσκαλος εικαστικών που ζωγράφισε μαζί τους έναν πρίγκιπα στο διαστημικό περιβάλλον που φιλοτέχνησαν τα κορίτσια, καθώς και οι δασκάλες του σχολείου, κ.κ. Αγιανίδου Χαρά και Κωστέρια Στεφανία. 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα comenius ΚΛΙΚ ΕΔΩ

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστουμε πολυ που ησαστε εκει για μας....

Δημοσίευση σχολίου