Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Συνάντηση του Δημάρχου Αχαρνών με τον Διοικητή του 6ου Πυροσβεστικού Σταθμού για την αντιπυρική περίοδο


Με τον Διοικητή του 6ου Πυροσβεστικού Σταθμού Θρακομακεδόνων Πύραρχο Χρήστο Σπαθούλα, συναντήθηκε, ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός. 

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην προετοιμασία των υπηρεσιών για την Αντιπυρική Περίοδο που ξεκινά την 1η Απριλίου 2018 και λήγει στις 31 Οκτωβρίου 2018 και επεκτάθηκε σε θέματα συνεργασίας του 6ου Πυροσβεστικού Σταθμού Θρακομακεδόνων με τον Δήμο Αχαρνών, στις συνεδριάσεις του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αχαρνών, αλλά και στο ενδεχόμενο συμμετοχής της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αχαρνών, σε ασκήσεις ετοιμότητας του Πυροσβεστικού Σώματος στην περιοχή της Αττικής. 

Με αφορμή τη συνάντησή του με τον Διοικητή του 6ου Πυροσβεστικού Σταθμού Θρακομακεδόνων Πύραρχο Χρήστο Σπαθούλα, ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός δήλωσε: 
"Η επιχειρησιακές αρμοδιότητες του 6ου Πυροσβεστικού Σταθμού Θρακομακεδόνων περιλαμβάνουν όλον τον Δήμο Αχαρνών και τον ορεινό όγκο της Πάρνηθας, γεγονός που καθιστά το έργο των πυροσβεστών που υπηρετούν στη συγκεκριμένη δομή, ιδιαίτερα σημαντικό και επουσιώδες. 
Τα τελευταία χρόνια καταφέραμε και δημιουργήσουμε μια αξιόμαχη Πολιτική Προστασία στον Δήμο Αχαρνών, επανδρώνοντας την με ειδικευμένο προσωπικό και εξοπλίζοντας την με, εργαλεία, μηχανήματα, οχήματα και μέσα ατομικής προστασίας, αυξάνοντας έτσι την επιχειρησιακή της ετοιμότητα. 
Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Αχαρνών έχει να επιδείξει σημαντικά επιτεύγματα και έχει ανταποκριθεί με αποτελεσματικό τρόπο σε περιπτώσεις ακραίων καιρικών φαινομένων, όπως χιόνια, παγετώνες και φωτιές. 
Σε αυτή την προσπάθεια συμβάλλει και η καλή μας συνεργασία με τις υπηρεσίες της Πολιτείας που έχουν τον συντονισμό των επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου