Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Η ΔΗ.Κ.Ε.Α. πάει θέατρο το Σάββατο 31 Μαρτίου στην καλύτερη παράσταση της σεζόν “Μέγας Αλέξανδρος”


Η ΔΗ.Κ.Ε.Α. διοργανώνει επίσκεψη στον Κέντρο Πολιτισμού ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ για την παρακολούθηση της καλύτερης παράσταση της σεζόν, «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»
το ΣΑΒΒΑΤΟ 31/3/2018 και ώρα 14:30.

ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ: 8,5 € (με την μεταφορά)
Καλούμε όλα τα παιδιά που επιθυμούν να παραβρεθούν στην παράσταση να απευθυνθούν στη Γραμματεία του Δημοτικού Ωδείου (Τηλ.: 210 2478505/507) και στη Γραμματεία των Καλλιτεχνικών Τμημάτων (Τηλ.: 210 2404730) για να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή. 

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Το εκπληκτικό παιδικό βιβλίο του Νίκου Καζαντζάκη μεταφέρεται στην παιδική σκηνή του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ σε θεατρική διασκευή από τη Νανά Νικολάου και με πρωταγωνιστικές τους Μέμο Μπεγνή, Π. Αγγελίδου και Κ. Γιαννακόπουλος. Μια υπερπαραγωγή με πολλή δράση, παραμυθένια σκηνικά και κοστούμια, σπαθογραφίες, πρωτότυπη μουσική, video art εφαρμογές και ένα θίασο ταλαντούχων ηθοποιών, αναδεικνύοντας όλα τα πρόσωπα, τα περιστατικά, τους μύθους και τους θρύλους που σχετίζονται με το πρόσωπο του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ο Μέμος Μπεγνής ενσαρκώνει τον Μακεδόνα βασιλιά σε ένα υπερθέαμα γεμάτο χρώματα, φως και συναρπαστική πλοκή, το οποίο απευθύνεται σε όλη την οικογένεια, αλλά και σε θεατές όλων των ηλικιών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου