Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Με τη σωστή διατροφή εξασφαλίζουμε Υγεία και Ποιότητας Ζωής



Η ανθρώπινη ύπαρξη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη διατροφή. Ο άνθρωπος, καταβάλλει καθημερινά μεγάλη προσπάθεια σε κάθε τομέα της ζωής του. Το ίδιο πρέπει να κάνει και στο κομμάτι που αφορά τη σωστή διατροφή του. 

Η πολυετής εμπειρία που έχω αποκτήσει μέσα από την προώθηση και το εμπόριο βιολογικών προϊόντων, συμμετέχοντας σε παγκόσμια εκπαιδευτικά σεμινάρια, με έχουν διδάξει ότι η σωστή διατροφή μπορεί να κάνει θαύματα. 

Ειδικότερα όταν δίνουμε στον οργανισμό μας, βιολογικές τροφές και μάλιστα όταν τις συνδυάζουμε σωστά μπορούμε να καταπολεμήσουμε με τη βοήθεια της φύσης σχεδόν όλες τις ασθένειες που μπορεί να ταλαιπωρούν έναν άνθρωπο. 

Η δημιουργία ενός φορέα ο οποίος θα έχει ενημερωτικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα όσον αφορά το πόσο σημαντικό και ουσιαστικό ρόλο παίζει στη ζωή μας η διατροφή, έχει μεγάλη αξία. 

Ένας τέτοιος φορέας, θα έχει τη δυνατότητα να οργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια και ημερίδες στα σχολεία της περιοχής, προκειμένου να ενημερώνονται οι μαθητές για τη μεγάλη αξία της σωστής διατροφής, η οποία θα τους συνοδεύει σε όλη τους τη ζωή. 

Ως υπεύθυνος της δημοτικής παράταξης «Νέα Δύναμη», για θέματα που άπτονται της αξίας της διατροφής και του ρόλου της στη ζωή του ανθρώπου, έχω ήδη έρθει σε επαφή με ειδικούς επιστήμονες μαζί με τους οποίους θα ξεκινήσουμε να σχεδιάζουμε τη δημιουργία του φορέα που θα έχει ως μοναδικό σκοπό την ενημέρωση και την πρόληψη των συνεπειών της κακής διατροφής στον ανθρώπινο οργανισμό. 

Απώτερος σκοπός μας είναι να επικοινωνήσουμε το μήνυμα ότι μέσα από τη σωστή διατροφή εξασφαλίζουμε υγεία και ποιότητα ζωής. 

Γιώργος Αμανατίδης

Εμπορία βιολογικών προϊόντων

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου