Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Όλες οι ευχές για τα παιδιά στη Βασιλόπιτα της πολύπαθης Αυλίζας









Με τη συμμετοχή πολλών αιρετών της Δημοτικής Αρχής, μελών και φίλων , καθώς κι εκπροσώπων κομμάτων πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 21 Ιανουαρίου η κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου της Αυλίζας, στην φιλόξενη στέγη του στην ομώνυμη συνοικία. 

Παρά το γεγονός ότι το κλίμα σε ότι αφορά στην κοπή της πιττας υπήρξε εορταστικό, οι αναφορές στο θέμα της παραβατικότητας που μαστίζει την περιοχή δεν θα μπορούσαν να λείψουν και αυτό κατέστη σαφές τόσο από την ομιλία του Δημάρχου Αχαρνών Γιάννη Κασσαβού όσο και από τις τοποθετήσεις παλαιών ιδρυτικών μελών του Συλλόγου, πολιτευτών αλλά και εκπροσώπων Πολιτικών Κομμάτων, Δημοτικών παρατάξεων και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κοινό χαρακτηριστικό όλων υπήρξαν οι ευχές και οι αφιερώσεις των κομματιών της Βασιλόπιττας που επικεντρώθηκαν, τόσο στα δραστήρια μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου , με αφορμή το πολύτιμο έργο τους στην ευαίσθητη περιοχή, όσο και των μικρών παιδιών, που αποτελούν το μέλλον της. 

Τα εύσημα έδωσαν όλοι στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην θεατρική ομάδα με υπεύθυνη τη Γραμματέα του Συλλόγου της Αυλίζας Άννα Πετρίδου, ενώ η φιλόξενη Πρόεδρος Κική Στάμου, έχοντας όλα τα μέλη του Δ.Σ στο πλευρό της φρόντισε ώστε, όχι μόνο, να μη λείψει τίποτα από κανέναν, αλλά και τίμησε όλους εκείνους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, δίνοντάς τους βήμα, στην εκδήλωση. 

Φυσικά η Κική Στάμου δεν παρέλειψε να επισημάνει πως η ώρα του απολογισμού θα έρθει σύντομα στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, όπου θα τεθούν επί τάπητος και τα σημαντικά προβλήματα που μαστίζουν την περιοχή. 

Στο τέλος της εκδήλωσης ο κόσμος αντάλλαξε θερμές ευχές για μια καλύτερη χρονιά από την προηγούμενη… Ίδωμεν!

Ακολουθεί ένα σύντομο video από την ευλογία της πίτας δια χειρός του παπά Κώστα, που όπως υπογράμμισε η Πρόεδρος βρίσκεται πάντα κοντά στον Σύλλογο και στην περιοχή, καθώς και χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα.











































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου